2777
2789
عنوان

رفتار خانوادم وقتی قهرم

107 بازدید | 4 پست

وقتی با قهر میرم خونه مامانم ، برادر بزرگم دم به دیقه میاد میپرسه همسرت کو ، کجاست ، چرا اذیتش میکنی ، تو خیلی کمال‌گرایی،  بعد فرداش میاد میبینه من هنوز خونه مامانمم  به مامانم میگه حاج خانم چشمت روشن 

بعدم با حالت بد میره و نمیشینه 

کلا یجوری رفتار میکنه ک آدم میگه گوه بخورم یبار دیگه تنها بیام 

چرا اینطوری؟؟ شما هم این مشکلو دارین ؟؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

محل نذار به حرف برادرت 

وظیفه اش پشتت باشه

بلد نیست؟ مهم نیست اونجا خونه پدرته

البته من از قهر کردن دفاع نمی کنم 

به نظرم قهر این مدلی میدون خالی کردنه

اونجا خونه همسرت نیست خونه هردوتونه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نشی ولی چ بی غیرت و فضول ی وقت خدایی نکزده مشکلی برات پیش بیاد حمایتت هم نمیکنه

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
ناراحت نشی ولی چ بی غیرت و فضول ی وقت خدایی نکزده مشکلی برات پیش بیاد حمایتت هم نمیکنه

نه جای پدرمه و مطمئنم حمایت میکنه مشکل اینجاست ک همسرمو خیلی خوب میدونه و باور نمیکنه ک تقصیر من نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2790
2778