سلام عزیزانم تروخدا گزارش نزنید من ۶ماه بیدلیل تعلیق شدم و این اخربت فرصتم هست بخدا جز نینیسایت هیچکس ندارم نه خواهر دارم ن دوست یک مادر دارم ک تو تاپبک های قبلیم گفتم چطور آدمیه بعدازنیم ساعت تاپیک قفل میکنم بخدا😭😭😭
با خط پدرم وارد شدم اگر گزارش بزنید پیام میره واسش دفعه قبل تعلیق شدم پیام رفت واسش که بخاطر چیز دیگ تعلیق شده بودم
عزیزان دوساله نامزد هستم و محرم هستیم(تو تاپیک قبلیگقتم سرطان داره و جداشده😭😭)
بخدا تو این دوران من خیلی تلاش کزدم هیچ رابطه ای برقرار نشه هرچند ک همهچیز شرعی و قانونی هست
یکبار حدود ۸ماه پیش رابط داشتیم (کامل نع)
۸آذر روز آخر پریودیم رابط داشتیم اما کامل نه(من هنوز دختر هستم) جلوگیری طبیعی خودش مطمعن بود هیچ اتفاقی نیوفتاده من حس کردم چندقطره اولیهش اطراف ورودی واژنم ریخت
اورژانسی تنسی یکونیم خوردم
دیماه پریود شدم ۷ روز اما مقدار خونریزی کم بود
بهمن ماه با سه روز تاخیر پریود شدم خون اولیه صورتی بود خیلی ترسیدم لانه گزینی نباشه بعدش ۷ روز پریود شدم و خون قرمز بود و مقدار خون ریزی زیاد بود بعداز ۷روز اتمام پریودی ۳روز لکه بینی قهوه ای داشتم
بچها الان سه ماه از رابطم گذشته اما نگرانم که هم باردار باشم هم پریود بشم تو سایت نوشتن طرف هم حامله بوده هم پریود میشده😭😭😭
بچها جدیدن سینه درد د کلیه درد و نفخ و یبوست و مزه آهن چند روز پیش حس کردم خیلی نگزانم اینا عوامل بارداریه؟؟؟😭😭😭