2777
2789

سلام عزیزانم تروخدا گزارش نزنید من ۶ماه بی‌دلیل تعلیق شدم و این اخربت فرصتم هست بخدا جز نی‌نی‌سایت هیچکس ندارم نه خواهر دارم ن دوست یک مادر دارم ک تو تاپبک های قبلی‌م گفتم چطور آدمیه بعدازنیم ساعت تاپیک قفل میکنم بخدا😭😭😭
با خط پدرم وارد شدم اگر گزارش بزنید پیام میره واسش دفعه قبل تعلیق شدم پیام رفت واسش که بخاطر چیز دیگ تعلیق شده بودم

عزیزان دوساله نامزد هستم و محرم هستیم(تو تاپیک قبلی‌گقتم سرطان داره و جداشده😭😭)
بخدا تو این دوران من خیلی تلاش کزدم هیچ رابطه ای برقرار نشه هرچند ک همه‌چیز شرعی و قانونی هست
یکبار حدود ۸ماه پیش رابط داشتیم (کامل نع)

۸آذر روز آخر پریودیم رابط داشتیم اما کامل نه(من هنوز دختر هستم) جلوگیری طبیعی خودش مطمعن بود هیچ اتفاقی نیوفتاده من حس کردم چندقطره اولیه‌ش اطراف ورودی واژنم ریخت
اورژانسی تنسی یک‌ونیم خوردم
دی‌ماه پریود شدم ۷ روز اما مقدار خون‌ریزی کم بود
بهمن ماه‌ با سه روز تاخیر پریود شدم خون اولیه صورتی بود خیلی ترسیدم لانه گزینی نباشه بعدش ۷ روز پریود شدم و خون قرمز بود و مقدار خون ریزی زیاد بود بعداز ۷روز اتمام پریودی ۳روز لکه بینی قهوه ای داشتم
بچها الان سه ماه از رابطم گذشته اما نگرانم که هم باردار باشم هم پریود بشم تو سایت نوشتن طرف هم حامله بوده هم پریود میشده😭😭😭
بچها جدیدن سینه درد د  کلیه درد و نفخ و یبوست و مزه آهن چند روز پیش حس کردم خیلی نگزانم اینا عوامل بارداریه؟؟؟😭😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر میگن ‌طرف هم باردار بوده هم پریود مسشده

بخداشهرمون کوچیکه شرایط تست و ازمایش اصلا ندارم😭😭

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

پربازدید برای حاجتم صلوات بفرستید عشقای گل🥹

صلوات فرستادم عزیزم توعم صلوات بفرس من حامله نباشم

عزیزم اینایی که گفتی از علایم غلبه سودا یا بلغم هم می تونه باشه‌.‌ احتمالا استرست بالاس...

بعدشم خب بیبی چک بگیر 

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
آور رابطه داشتی بعد بهمن منتظر خونه لانه گزینی بودی مگه بچه دایناسوره گلم؟😐خیالت تخت باردار نیستی

دی ماه خون قهوه ای یود

بهمن روزاول خون صورتی😭