2777
2789
عنوان

بچه معلول

210 بازدید | 6 پست

سلام پدرم معتاده به ما آسیب میزنه کتک میزنه من جدا شدم از خونه پیش مادربزرگمم توی شهر دیگه یه خواهر و برادر معلول دارم من ۲۱سالمه خواهرم۲۰سال برادرم ۱۲سال هم راه نمیرن هم هیچی نمیفهمن هیچ کاری نمیکنن 

یه عموی کر و لال دارم که با ما زندگی میکنه مجرده ۶۳سالشه 

بابام عمومو خیلی خیلی کتک زده و خونریزی مغزی کرده بعد دوهفته که خونریزی پیشرفته تر شد یهویی افتاد و نصف بدنش فلج شد بعد از اون دیگه مامانم زنگ عموهام و اینا زده و اومدن بردنش دکتر و خلاصه گفتن خونریزی مغزی کرده کلی هم خرجش شد توی این دو روز ۳۰میلیون ولی فعلا معلوم نیست زنده بمونه یانه

مادرم درکل هرکاری بخواد انجام بده چون باید بچه هارو بیاره اینجاخونه مادربزرگم و بعد بره برای طلاق و برای تحویل دادنشون به بهزیستی اقدام کنه مادربزرگم که بچه هارو نمیخواد و راضی نمیشه کلا بیان پیشش حتی یکم قبول نمیکنه هرچند من بهش گفتم درحد درومدن حکم برای تحویلشون به بهزیستی ولی میگه الان ماه رمضان و من میخوام روزه بگیرم نمیخوام

نمیدونم چیکارکنم فقط مشکلم اینجاست که چجوری فوری و مستقیم ببرمشون سمت بهزیستی یا چجوری فوری حکم تحویلشون به بهزیستی رو بگیرم که مستقیم مادرم بیاد و تمومش کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بد نوشتی. متوجه نشدم چی به چیه

نه واضحه گلم میگم من عموم کرو لال هست با ما زندگی میکرد پدرم هم معتاد هست خواهر و برادر معلول هم دارم من چون پدرم مارو کتک میزنه خونه رو ترک کردم رفتم پیش مادربزرگم یه شهر دیگه اونا بدبختا موندن پیش پدرم که عمومو خیلی زده سرش خونریزی مغزی کرده خفیف بوده بعد دوهفته مشکل نشون داده نصف بدنش فلج شد الانم بیمارستان هست من و مادرم همه اینارو میدونیم نمیتونیم به کسی بگیم که چون پدرم مادرمو میزنه اگه بگه مادرم الان میخواد جدا بشه ولی نمیتونه چون بهزیستی میگن باید از دادگاه حکم بگیرن برای گرفتن بچه ها ولی مادرم نمیتونه بدون بچه ها بیاد بیرون از خونه و کجا بیارتشون مادربزرگم نمیخوادشون موندیم چجوری جدا بشه

میگفتی روزه گرفتنت بخوره تو سرت حتما بعد افطار می شینه غیبت میکنه بگو خدا اصلا قبول میکنه روزه هاتو ...

چه کنم دقیقا اگه اینارو نجات بده جای هزارتا روزه هست بخدا میمونن اینارو هم میکشه اما قبول نمیکنن برای مادرم کاری کنن

چه شرایط سختی😭

نمیدونم چیکارکنم مادرم با بچه ها گیره بخواد بیاد مادربزرگم گفت من نمیگم نه اما خونه رو ترک میکنم میرم اگه بچه هارو اورد میگم فقط یک ماه دوماه که تا حکم از دادگاه بگیره اما راضی نمیشن نمیتونم کاری کنم نمیدونم چیکارکنم