2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این جمله رو فقط از فقرا و البته یه گروه دیگه که اسم نبرم بهتره؛ شنیدم

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

این فرهنگ پولدارا خوشبخت نیستن عجیبه

فقرا خوشبختند پس؟

اسکار وایلد یه جمله زیبا داره

میگه تنها قشری که بیشتر از پولدارا به پول فکر میکنن فقرا هستن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

باشه تو خوبی

شخصیت میااااره مقام میاره عزت میاره حرف شنوی میاره کلاسمیاره بگم بلز؟ دیدماااااا

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

همچی پول نیس ...

واقعا نیس ..

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

وقتی یه فقیری میخنده  مردم میگن ببینین پول خوشبختی نمیاره اما تو بدبختی کسی نگاهشون نمیکنه چون بدبختن

من با وجود اینکه خ اروشکر کمو کسری ندارم و از همه لحاظ خوبیم ولی اینم بگم که دلم از شغلی که همسرم داره راضی نیست مهم اینه پول رفاه میاره برای اونایی هم که ریلکس خوشبختی میاره نه برای هر آدمی منم پولدارم خونوادم خونواده شوهرم فامیلای همه همشون از زندگیهاشون راضین  منم راضیم ولی هرکاری کنی رفاه آرامشم داشته باشی وقتی دلت تو هول لرزه باشه و راضی نباشه از اون پول فایده نداره منظور از پول خوشبختی نمیاره اینه

نه کار بر جدیدم نه قدیم