2777
2789
عنوان

دکتر احتمال حاملگی خارج رحم داره

168 بازدید | 30 پست

سلام دوستان من از دیشب کمردردو یه درد توی پهلوی راستم داشتم و سمت تخمدون راستم خیلی درد میکرد.صب که از خواب پاشدم دیدم پریود شدم .ولی این پریودی نبود و لکه بینی بود که نا دوساعتی ادامه داشت.عصری رفتم دکتر بتا۵۰۰ و سونو واژینال که هیچ چیز داخلش مشخص نبود  ساک حاملگی جایی ندید

دکترگفت احتمالا خارج رحمه .برو بعد ا، ۴۸ ساعت دیگه سونو و آز رو تکرار کن 

الان درا  کشیدم ولی از دردام چیزی کم نشده و درد مداوم تقریبا اطراف تخمدون راستم دارم که به ران پام میزنه

کسی تجربه ای نداره راهنماییم کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم 

دکتر زنان سونو کرد یا سونوگراف رفتی 

اگه خارج رحمی باشه زودتر باید دارو میداد 

۴۸ ساعت بعد قراره چی بشه اخه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خیلی حواست باشه اگر احساس تیر کشیدن واژن هم داری انگار چاقو زدن خارج رحمی 

اگر درد زیر قفسه سینه یا شانه گرفتی سریعا برو بیمارستان که بلایی سر لوله هات نیاد درنهایت اگر بتا پایین نیاد و خود کار دفع نشه متاتروکسات برات تجویز میکنن فقط حواست به علائم هشدار باشه همین

وبی خودم حس میکنه مث یه دایره توی تخمدونم درد میکنه

والا چی بگم عزیزم من جات بودم اورژانس بلوک زایمان بیمارستان میرفتم 

اونجا قشنگ میفهمن رسیدگی میکنن 

خارج رحمی اینجور نی بگه ۴۸ فلان 

الان که دیگه دیره 

صبح حتما پاشو برو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1