2777
2789
عنوان

خانومایی که تازه ازدواج کردین

106 بازدید | 13 پست

دوستان شما چه مراسم هایی برای ازدواجتون داشتین؟ من بعد از ماه رمضون خواستگاری و نامزدی و اینا دارم حالا از بین دخترایی که میشناسم تازه ازدواج کردن رفتن عکس و فیلم های پیجشون و دیدم مثلا یه جشن برای بله برون گرفته بعد جشن عقد گرفتن بعد جشن عید گرفتن بعد جشن یلدایی و الان دنبال کارای عروسی هستن و حنابندون هم میگیره یعنی اکثرا همه این جشن هارو میگیرن؟ مختصر ترش چطوری میشه

من شخصا اگه بخوام هزینه هم کنم هزینش رو دارم ولی واقعیتش بازم دلم نمیاد حس میکنم بتونم جای بهتری پولام و خرج کنم از طرفی هم اینا میگن همه چی میگیریم که برامون حسرت نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا کی بااین گرونیا این همه جشن میگیره اخه

اگر دوران نامزدی دارید که فقط یک جشن نامزدی 

و بعد چند وقت عروسی

اگرم مستقیم عروسی دارید دکه فقط مهمونی کوچیک خانوادگی عقد بعدشم عروسی

الان دیگه همون عروسی هم خیلیا حذف کردن و فقط یک جشن کوچیک وخانوادگی میگیرن

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

من جشن نامزدی گرفتیم یلدایی هم داشتم الان هم عیدی دارم که باید عیدی بیارن بعد عید می‌خوام عقد کنیم جشن عقد میگیرم بعدش هم که حنا بندون و عروسی همینا میتونی حنا بندون نگیری فقط عروسی بگیری 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

تبریک میگم خوشبخت باشی عروس خانوم 

چند سالتونه؟

ما اول خواستگاری 

بعد نوشت و جشنش ک بیشتر برای اینه ک فامیلا از پیوند آگاه بشن 

بعد عقد و شبش جشن عقد 

عید نوروز سفره می‌بریم خونه عروس و اونجام جشن و بزن بکوب 

بعد یلدام یلدایی میبرن جدیدا..

و بعد جشن عروسی حنابندان اینا

🙂

من بله برون داشتم که در حد 50 نفر مهمون داشتیم و توی خونه مراسم گرفتیم 

بعد از اون یلدایی داشتیم که یکم بزرگ تر بود 

خرج عقدی رو گذاشتیم برای جهیزیه و وسایل 

بعد هم یک عروسی خیلی خیلی ساده داشتیم

دو سال و نیمه ازدواج کردمواسه خاستگاری و نامزدی فقط خودمون دو تا خانواده بودیم عقد و عروسی مهمون دعو ...

عزیزم ببخشید خودتون دوتا خانواده یعنی فقط پدر مادر خواهر برادر اینا یا اینکه مثلا خاله دایی عمو ایناهم حضور داشتن؟

بستگی به رسمتون داره

ما اگ بخوایم یه جشن عقد خونواده دختر میگیرن تالار

شب یلدا خونواده خود داماد همون چهار پنج نفرشون

میان خونه عروس یه دورهمی خونواده خودشون دارن

اما باز طرف بابام میان خونه دختر اما فامیلا هم دعوتن و مجلل تره یکم

با عروسی ک همه میگیرن دیگ همینا

ببین رسمتون چیه

لایک نکن

بستگی به رسمتون دارهما اگ بخوایم یه جشن عقد خونواده دختر میگیرن تالارشب یلدا خونواده خود داماد همون ...

والا راستش سمت ما هرکی هرکاری دلش خواست انجام داده هیچکس زیاد دنبال رسم و رسوم نیست واسه همون سوالم این بود که چه مدلیش بهتره واقعا خودم شخصا اون همه جشنی که اونجا نوشتم و زیاد میدونم