بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی اسپره دوفاز دیپ سنس خریدم ی بالم لب اتوپیلا ی بسته پد آرایشی ی ماسک مو ارمیلیو و کرم آبرسان ضد آکنه ژنو بایوتیک و کرم ژل دور چشم بایو مارین و ی ژل شستشو فیس دوکس این ها رو خریدم میخواستم تونر میسلار واتر نمیدونم خوبه یا نه آخه خیلی پول دادم یک خورده ای شد دکتر هم نرفتم داروخانه رفتم کاش متخصص میرفتم باز بهتر بود
خب چرا عزیزم میگی بد وقتی ک هیچ کدومشون رو قبلا نداشتی؟از کجا معلوم ک خیلی ام عالی نباشن؟
من یکم حساسم همیشه هم خیر سرم میخوام خوب بخرم و نمیشه چون هیچ جا این مارک ها نیست یعنی نه بلاگر یا کسی دیگه ای نشنیدم مثلا شیگلم همه میشناسن این طوری منظورمه به نظرت خوبه من میخواستم متخصص بزم ولی نشد شهرمون ندارن و منم نمبتوانم تهران اینا برم چیکار کنم
از کدومش استفاده کردی راست میگی واقعا من اصلا نمیدونم چرا خر شدم این ها رو خریدم نزدیک دو تومن پول دادم بهش میخواستم برم متخصص خوب ولی شهرمون نداشت رفتم این ها رو خریدم آنقدر ناراحتم