khatereh_۴۰۳ مدیر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 عنوان بفرما😒 | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست این همه گفتین یزد یزد تعطیل شد گفتین کوهگلیه و بویر احمد اصلن تعطیل نمیشه فردا تعطیل شد آیا فقط ما هرمزگانی ها و بوشهری ها کشکیم ؟🤦🏻‼️💔بخدا به روزم تعطیل نشدیم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸 1403/12/07 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 خواب از این بهتر چی میخواد باشه 😂واقعا‼️ شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 کرمانم تعطیل نکردن به شدت هم ریزگرد هست و هوا آلودهه میگن تا حد امکان بیرون نیاین بعد مدارس رو تعطیل ... شما هیچی نگید من اعصابم بدتر میشه 😂💔‼️من میگم اصلن تعطیل نشدیم تو این مدت که همه تعطیل بودن حتا یکبار شما که تعطیل میشدین شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 😂 ولی من بر عکس بقیه که ناراضین خیلی دارم با تعطیلیا حال می کنم ولی متاسفانه دانشگاها بازه و خب خیل ... یه مدت هوا اینجا آلوده بود هی تعطیل میشد چه ذوقی میکردم شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4305 یه مدت هوا اینجا آلوده بود هی تعطیل میشد چه ذوقی میکردم عزیزمم😂 اشکال نداره چند روز دیگه عیده " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
sm8778 عضویت: 1402/10/19 تعداد پست: 2174 شما هیچی نگید من اعصابم بدتر میشه 😂💔‼️من میگم اصلن تعطیل نشدیم تو این مدت که همه تعطیل بودن حتا یک ... کرمان به زور تعطیل میکرد همیشه همه جا تعطیل میشدن کرمان می نوشت همه جا بازه الان هم هوا افتضاحه خیلی آلوده هست بازم تعطیل نکردن فقط تهران و اون طرفا رو همش تعطیل میکنن
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 عزیزمم😂 اشکال نداره چند روز دیگه عیده چند روز‼️آها ۲۱ روز✅️💔 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 کرمان به زور تعطیل میکرد همیشه همه جا تعطیل میشدن کرمان می نوشت همه جا بازه الان هم هوا افتضاحه خیل ... ما اینجا تگرگ اومد هر صبح بارون میومد اما هیچ شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4305 چند روز‼️آها ۲۱ روز✅️💔 خب هفته اخرم که حساب نیست😂😂 کلا حال و هواشم قشنگه " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 خب هفته اخرم که حساب نیست😂😂 کلا حال و هواشم قشنگه ما که هنوز هیچکاری برای عید نکردیم 💅🏻😂تازه دلم مهمونم نمیخاد البته مهمون نمیاد زیاد اما یکی رزرو کرد چند باری گفت که حتما میاد میخوام کاری کنم نیاد💔😂 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4305 ما که هنوز هیچکاری برای عید نکردیم 💅🏻😂تازه دلم مهمونم نمیخاد البته مهمون نمیاد زیاد اما یکی رزرو ... خب منم کاری نکردم فعلا😂💔ولی کلا بازار الان خیلی خوب و قشنگه...عه وا گناه داره طفلی😂 " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن
khatereh_۴۰۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 5669 خب منم کاری نکردم فعلا😂💔ولی کلا بازار الان خیلی خوب و قشنگه...عه وا گناه داره طفلی😂 گناه من دارم که استراحتم یه عیده 😂💔 شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸
hhhhhhhhhhbbjjjjjjjj عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 4305 گناه من دارم که استراحتم یه عیده 😂💔 خب پس یه جور بفرستش بره💔🥺😂 " قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن