2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشگل

جزء خوشگل ترین ها تو دنیا هستن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

والا من قبل اینکه برم عراق انقد شنیده بودم عربا زشتن و فلان

شیش ماه پیش کربلا بودم 

دقیق نمیدونم اهل کدوم کشور عربی بودن ولی عرب بودن 

بشدددددت خوشگللللل 

پوست سفید و کاملا صاف 

چش ابرو مشکی و خوشگل و خوش فرم 

خوش اندام 

بشدت زیبا بودن و زیبایشون کاملا مشخص بود طبیعی هس و مث ما ایرانیا عمل نبودن اینی ک میگم واقعا هم تعدادشون زیاد بود 

اکثر پسرهاشونم همچنین سبزه و چش ابرو مشکی قد بلند خیلی زیبا بودن ب چشم برادری 😁

والا من قبل اینکه برم عراق انقد شنیده بودم عربا زشتن و فلانشیش ماه پیش کربلا بودم دقیق نمیدونم اهل ک ...

ایرانیا که خیلی خوبن دخترای تو کوچه خیابون ایران عالین چه نچرال باشن یا عمل داشته باشن

اونا هم خود عراقیان

راستیتش خیلی خوب شدن 

صورت عروسکی سرخ و سفید چشم آبی یا هر رنگ دیگه و ...و نمیدونم چطوری😂

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

ایرانیا که خیلی خوبن دخترای تو کوچه خیابون ایران عالین چه نچرال باشن یا عمل داشته باشناونا هم خود عر ...

درسته دخترای ماهم خیلی خوشگلن 

ولی  ۹۰ درصد یه دستکاری ریزی دارن تو چهره شون 

زیبایی دخترای عرب یه جور دیگه چشمگیر و خاص بود و مشخصم بود طبیعی هستن چون دیگه ایرانی باشی از هزار کیلومتری تشخیص میدی طرف چند سی سی ژل زده😂

درسته دخترای ماهم خیلی خوشگلن ولی ۹۰ درصد یه دستکاری ریزی دارن تو چهره شون زیبایی دخترای عرب یه جور ...

من که تو خیابون میبینم گاها هیچ ژلی ندارن ولی خیلی خوشگلن

همون عربا مخصوصا عراقیا سر تا پا ژلن و عمل ولی داف و خوشگلن مهم خوشگلیه چه با عمل چه بی عمل

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن