2777
2789
عنوان

خانمای باردار بیاین لطفا

194 بازدید | 31 پست

کارای خونم زیاد بود...سنگینی بلند کردم و وسایلامو تنهایی جا ب جا کردم.. اونروزا متوجه درد نشدم گرم کار بودم.. امروز که کارام تموم شده حس می کنم بچم اومده پایین..

خیلی استرس دارم..کسی تجربه ای داره؟ 

چیکار کنم خوب بشم؟

لطفا لایکم نفرمائید، سپاس🙏🌸

عزيزم كار سنگين چرا انجام دادي اخه😒  مجبور نيستي كه... 

حالا اشكالي نداره سعي كن دراز بكشي و استراحت كني

😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍            😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم خودش کمک نمی کنه .. کارگر هم زورش میاد بگیره.. خودم دست تنها باید کارامو انجام بدم    مادرشوهرمم هر روز زنگ میزنه امار می گیره کارات تموم شد یا نه

چه جوری فهمیدی بچه اومده پایین بچه پایین دیگه کارای سنگین نکن عزیزم مجبونیستی من امروز دستشویی رووایتکس ریختم خیلی وقت بودنشسته بودم انقدرمحکم دهنمودماغموبسته بودم قرمزشده بودم داشتم میمردم .دیگه تازایمان دست نمیزنم شوهرم بشوره

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
چه جوری فهمیدی بچه اومده پایین بچه پایین دیگه کارای سنگین نکن عزیزم مجبونیستی من امروز دستشویی رووای ...

شما که خوشبحالت آخرای بارداریته .. امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی