2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

69 بازدید | 8 پست

من یه مشکل بزرگ دارم تو رو خدا نظر بدید نمیدونم دیگه باید چیکار کنم همسر م با برادر شوهرم شریکه و همه چی دست برادرشوهرمه یعنی همه درامد ما دست ایشونه من الان 9ساله ازدواج کردم و تازه یه دختر 3ساله دارم و ایشون  دو تا دختر 15و10ساله همسرم به برادرش خیلی اعتماد داره دخل و خرجو داده دست ایشون هر چقدر هم من بهش میگم گوشش بدهکار نیست میگه تا یه مدت باید اینجور باشه البته و مسلما جاری من خیلی بیشتر از من خرج میکنه چیکار کنم اخه

منم یه مشکلی تو همین مایه ها دارم کلافه شدم به خدا

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙

چقدذ سخت من کلا خوشم نمیاد استقلال مالی خیلی مهمه

واسش توضیح بده شاید ما بخوایم پول پس انداز کنیم واسه آینده بچمون از طرفیم نخوایم کسی بدونه شاید بخوایم کاری کنیم که لازم نباشه برادرت بدونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدذ سخت من کلا خوشم نمیاد استقلال مالی خیلی مهمه واسش توضیح بده شاید ما بخوایم پول پس انداز کنیم و ...

همه این هارو هزار باره باهاش مطرح کردم ولی گوشش بدهکار نیست از اینکه میبینم جاریم چقدر راحت همه چی میخره ولی من مثل اون نمیتونم خرج کنم بحث حسادت نیستا بخدا اصلا حسود نیستم چون شرایطمون یکسانه به خاطر این مقایسه میکنم خیلی ناراحت میشم 

همه این هارو هزار باره باهاش مطرح کردم ولی گوشش بدهکار نیست از اینکه میبینم جاریم چقدر راحت همه چی م ...

شوهر من تو دوران نامزدی شماره یبرادرشو واسه بانک داده بود یعنی هر خرجی میکرد پیامش واسه اون میرفت ماهر وقت میرفتیم اونجا برادر شوهرم میگفت چی خریدی۱۹۹ تومن خرج کردی؟؟یه روز قاطی کردم گفتم شاید تو بخوای برا من لباس زیر بخری چه لزومه اون بدونه چند روز بحث آخرم حرف من شد

دوست عزیز میشه توضیح بیشتر بدی ؟اینکه تصمیمی داری برای حل مشکلت؟

ببخشیدمن بچه دوماهه دارم گریه میکرد نتونستم ج بدم

مادوساله عروسی کردیم شوهرم از اون اوایل هی میگفت منوداداشم شریکیم ولی شغلشون کاملا جداست اون شهرستانه ما تهران مثلا میگه ماشینمو با داداشم شریکم پارسال یه موقعیت برامون پیش اومدخونه بخریم من باید طلاهامو میفروختم که پولش جور میشدبه شوهرم گفتم پس نصفشوبزن به نام من گفت نمیشه چون من هرچی دارم با داداشم شریکم منم نفروختم گفتم مستاجر بمونیم بهتره

دادشش قبل ما ازدواج کرده و ۳تا بچه داره نه عروسی کادو داد نه وقتی بچمون به دنیا اومدهمیشه هم بدهکاره خدا نکنه یه پولی دست ما بیاد تا نگیره ول کن نیست برای پسرم ۵تومن کادو اوردن این فهمیدهرروز زنگ میزد من بدهکارم

حالاهم اومده تهران یه وام بردا شته قسطشو ما بایدبدیم در صورتی که خودمون دست و بالمون بسته اس

دیگه خسته شدم از این کاراشون

حالا شما خوبه میگی بدبختانه من با شوهرم سر این قضیه رودربایستی دارم نمیتونم چیزی بگم

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
ببخشیدمن بچه دوماهه دارم گریه میکرد نتونستم ج بدم مادوساله عروسی کردیم شوهرم از اون اوایل هی میگفت ...

خواهش میکنم عزیزم ولی به نظر من گفتنش خیلی بهتره رودربایستی رو باید کنار گذاشت چون زندگیته حقته از الان نباید کوتاه بیای حالا شما چند قدم از من جلوتری از لحاظ شغلی مستقلید گرفتاری من اینه که همسرم و برادر شوهرم از زمانیکه ما ازدواج کردیم شریک شدن  یه جوری که هر چی میخرن با همه و انگار روز به روز بدتر میشه اصلا قید جدا شدنشونو زدم به این فکر میکنم چکار کنم زودتر همسرم درامدشو جدا کنه 

خواهش میکنم عزیزم ولی به نظر من گفتنش خیلی بهتره رودربایستی رو باید کنار گذاشت چون زندگیته حقته از ا ...

ای بابا ادم احساس استقلال تمیکنه

خودمم همین فکرو دارم نبایدساکت بمونم