2777
2789
عنوان

مدارس

47 بازدید | 3 پست

تبریز رو چرا فردا تعطیل نکردن 

سرده که 

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

تو امریکا کل شهر داشت می سوخت تعطیل نمی کردن .اون وقت اینجا دنبال بهونه هستن برا تعطیل کردن .

انتظار هم دارن پیشرفت هم حاصل بشه ..

منظورم شهر شما نبود کل کشور رو میگم

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

تو امریکا کل شهر داشت می سوخت تعطیل نمی کردن .اون وقت اینجا دنبال بهونه هستن برا تعطیل کردن .انتظار ...

خب برق ندارن بخاطر بچه ها که تعطیل نمیکنن 😂

میشه برام یه صلوات بفرستی؟ ممنونم :)♥️..خاک تو سر اون آقایی که به من درخواست دوستی بده ✊🏻😐 بسه دیگه من خسته شدم از بس ردت کردم تو خسته نشدی؟ این استمرار رو جای دیگهی زندگیت داشتی الان اینجا نبودی!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=373365952]خب برق ندارن بخاطر بچه ها که تعطیل نمیکنن 😂[/QUOه نظر میاد شما دانش اموز باشی .چون اگه ی خورده سنتون بیشتر بود متوجه حرفم میشدی

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم