2777
2789

چیکار میکنید؟

رابطمون تموم شده 

ولی اصلا نه میتونم فراموشش کنم نه از یادم میره هر لحظه هم دلتنگشم 

چیکار کنم که حالم خوب بشه از این وضع خسته شدم که نه میتونم بهش برسم نه رابطمون درست میشه 

انقدرم دوسش دارم که هیچکس نه به دلم میشینه نه میتونم کسی رو بجاش بیارم 

فقط قلبم هر لحظه دلتنگه و آتیش میگیره از نبودنش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میتونستم 💔مثلا میگم دیگه امروز اصلا بهش فکرم نمیکنم ولی انگار اسمش و فکرش تو ذهنم حک شده

من امروز ناخواسته رفتم جایی که اولین بار همو دیدیم و عذاب کشیدم ... اما چیکار میشه کرد ؟❤️‍🩹

من امروز ناخواسته رفتم جایی که اولین بار همو دیدیم و عذاب کشیدم ... اما چیکار میشه کرد ؟❤️‍🩹

هیچی منم چند وقت پیش رفتم  اولین جایی که دیدمش انقدر حالم بد شد بغضم گرفته بود که سریع از اون محیط رفتم

و میدونی درد کجاست که از تموم حست و دلتنگیت خبر داره و هیچ کاری نمیکنه نمیزاره رابطمون درست بشه

و میدونی درد کجاست که از تموم حست و دلتنگیت خبر داره و هیچ کاری نمیکنه نمیزاره رابطمون درست بشه

نه منو دوست نداشت عشقم یه طرفه بود فک کن با تموم دوست داشتنت خودت ولش کنی و تا آخر این داغ تو دلت بمونه 

نه منو دوست نداشت عشقم یه طرفه بود فک کن با تموم دوست داشتنت خودت ولش کنی و تا آخر این داغ تو دلت بم ...

عشق منم شاید که نه حتما یه طرفه بود وگرنه من انقدر عذاب نمی‌کشیدم اون میگه رابطه ایی بینمون نباشه واسه خودم بهتره هرچقدرم گفتم کن نبودنت واسم عذابه ولییی....ولش کن

عشق منم شاید که نه حتما یه طرفه بود وگرنه من انقدر عذاب نمی‌کشیدم اون میگه رابطه ایی بینمون نباشه وا ...

بگردم 🚶🏼‍♀️❤️‍🩹

من رفتم و اون آدم برای نگه داشتنم کاری نکرد 

چون براش اصلن مهم نبودم دوسم نداشت میموندم هم خودم هم اونو از بین میبردم

عزیزم🥺

فقط خدا کمک کمه تا بتونیم کنار بیایم

میدونی بدی این قضیه چیه که دیگه هیچکس نه به چشمم میاد نه میتونم بجاش کسی رو بیارم تو زندگیم 

عزیزم🥺فقط خدا کمک کمه تا بتونیم کنار بیایممیدونی بدی این قضیه چیه که دیگه هیچکس نه به چشمم میاد نه ...

انشالله 

اگه یه آدمی بیاد که عاشقمون باشه چرا به چشممون نیاد ؟ اونا ما رو ول کردن ما بمونیم به پاشون که چی؟🥲😅