2777
2789
عنوان

ده فرمان!

498 بازدید | 31 پست

هنگامی که همسرتان با شما بی دلیل قهر میکند این فرمان هارا بکار ببندید:

1.نترس

2.نترس
3.نترس
4.خونسرد باش
5.جواب همسرت رو بده اما ارتباط چشمی نداشته باش
6.نترس
7.هرموقع احساس ترس کردی 17 بار به خودت بگو من نمیترسم.
8.هرموقع که همسرت کلافه شد بهش بگو بجای غر زدن و عصبانیت باهم حرف بزنیم.
9.اروم و منطقی باهاش حرف بزن و هرموقع احساس کردی
کنترل اعصابت داره ازدستت میره بلند شو اب بخور و به همسرت هم تعارف کن.همسرت منتظره تو هر لحظه بزنی زیر گریه ولی تو اینطور نیستس.
10.تو برنده ی بحثی.تمام.
راهکارای بیشترم تو نی نی سایت درخدمتم.
😁تلفون 206405 ماکسیما

این مطالب طرز بوده و فاقد اعتبار علمی میباشد!😉😉😉😉

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

از چی بترسم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو مردا باید بگن

طفلیا چون میترسن ازمون😂😂😂😀😀😀

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

این مطالب طرز چی بوده؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

فک کردم راجب فیلم ده فرمان میخوای بحرفی😥😥😥

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

خخخخ😂😂😂😂😂

👏مهم نـیست چه چیـز بہ یـک زن بـدهی,هرچہ بدهـــے آنـــــرا بهترمیـسازد:نطـفہ ای بہ اوبــده...فرزنـــدے بہ تـوخــواهــدبخشــــید!خــانہ ای بہ اوبـــده,ازآن کـاشـانہ  ای خواهد سـاخت!لـبخندی بہ او بـــده,قلـبـ❤ـش رابہ توخواهـــدبخــشید!زن آنچــــہ را بــہ اوبـدهنــــد,تـکثیــــرمےکنـــــدوپژواکـــــ مےبخـــشد!پـس اگــربــہ اوزنــــدگےِ جـــهنــمــے بـدهـے,تــعجــب نکـــن کــہ از آن جـــهـنــمـــے بـــزرگـــتر بــــرايــت بـــســازد!👌👌👌
تی تی جونم چرا ۱۷ بار ؟؟؟😕

هر یک جمله ی منفی رو با هیفده بار جمله ی مثبت میشه ازبین برد گل نازم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ميترسم بيام اب بخورم با ليوان بكوبم تو سرش😂

دیه میفته گردنتا