2777
2789
عنوان

مستقل بودن

588 بازدید | 10 پست

خانما کسی مسه من هست ایا?

دوساله عقد هستم...گاهی بدجور دلم میخاد بزنم زیز همه چیو تنها زندگی کنم...

من ازسن کم استقلال مالی داشتم...همسرمو خیلی دوستدارم ولی احساس میکنم تنهایی از زندگیم بیشتر لذت میبرم...رانندگی تنهایی سفرتنهایی خونه تنهایی..نمیدونم چه مرگمه😐

من اگه برگردم عقب اینکارو میکنم ولی اگه میدونی همسرت ارزششو داره باهم زندگی کنین و از زندگی لزت ببرین ولی اگه فکر نیکنی قراره بعد ازدواج محدود بشی اصن ادامه نده

دعا کنید منم تیکر بارداریمو فعال کنم.😊

من شوهر كردم

شوهرم راه دور سركاره

با اينكه وقتي هم مياد باهم همش دعوا داريم

ولي خب از اول حس تورو داشتم

ولي بعد يكسال تنهايي زندگي كردن خسته شدم

ماست بگير نون بگير

ابگرمكن خرابه شير خرابه

هزار تا كار مردونه هم سر ادم هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهر كردم شوهرم راه دور سركاره با اينكه وقتي هم مياد باهم همش دعوا داريم ولي خب از اول حس تورو ...

من اتفاقا از سختیایه زندگیم استقبال میکنم البته تنهایی... اگر دونفره باشه نه...

استارتر من می دونم مشکل شما چیه ،در واقع مشکل نیست یه تیپ شخصیتی هست برو پیش یه روانشناس بالینی بگو ...

خب عزیزم اگر تیپ شخصیتیه من همینی بود که شما میکین چه کنم..

من همونقدر که نامزدمو دوستدارم همونقدم تنهاییمو دوستدارم

این افکارم باعث شده تعادل رفتاری نداشته باشم

خب عزیزم اگر تیپ شخصیتیه من همینی بود که شما میکین چه کنم.. من همونقدر که نامزدمو دوستدارم همونقدم ...

اصلا داشتن این تیپ شخصیتی بد نیست خوده منم این مدلی هستم .اینکه راهکارش چیه رو باید روانشناس بگه نه من.

اتفاقا این تیپ شخصیتی تو رفتار با مردا یه جاهایی خوب هم هست .به نظرم با نامزدت با هم برید پیش یه روانشناس خوب و اینا رو بگو و بخواه که از هر دوتاتون تست بگیره اون موقع به هر دوتون می گه چه رفتاری باید با همسرش داشته باشه