2777
2789

ان‌شاالله که خیره و رشد می‌کنن❣️

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایشالا که مثبت میشه فکر منفی نکن ، من بلاست انتقال دادم ولی منفی شد یه خانوم کامپکت انتقال داد مثبت ...

کامپکت یعنی سه روزه و بلافاصله بعد از ذوب انتقال میدن ،درسته ؟ واس من گفت دوروز پیش ذوب کردیم که بلاست بشه ،نشد و از گرید aاومد پایین تر ولی ازبین نرفته و ممکنه تو رحم رشد کنه ،،خلاصه که خیلی بهم ریختم 

ایشالا که مثبت میشه فکر منفی نکن ، من بلاست انتقال دادم ولی منفی شد یه خانوم کامپکت انتقال داد مثبت ...

کامپکت یعنی سه روزه و بلافاصله بعد از ذوب انتقال میدن ،درسته ؟ واس من گفت دوروز پیش ذوب کردیم که بلاست بشه ،نشد و از گرید aاومد پایین تر ولی ازبین نرفته و ممکنه تو رحم رشد کنه ،،خلاصه که خیلی بهم ریختم 

کامپکت یعنی سه روزه و بلافاصله بعد از ذوب انتقال میدن ،درسته ؟ واس من گفت دوروز پیش ذوب کردیم که بلا ...

نه عزیزم کامپکت یعنی اینکه رشد جنینت به اندازه جنین چهار روزس. امیدتو از دست نده انتقال چندمته ؟

نه عزیزم کامپکت یعنی اینکه رشد جنینت به اندازه جنین چهار روزس. امیدتو از دست نده انتقال چندمته ؟

پس برا من نه کامپکت هست نه بلاست ،،به من گفت بعد از ذوب رشد نکردن و بلاست نشدند ولی برام انتقال داد و گفت ممکنه تو رحم رشد کنه ،،من این سومین بار انتقالم هست ،،یه بار سال ۹۸ یه بارم اوایل سال ۱۴۰۲

پس برا من نه کامپکت هست نه بلاست ،،به من گفت بعد از ذوب رشد نکردن و بلاست نشدند ولی برام انتقال داد ...

البته بعد از اینکه انتقال داد رفتم خودم پرسیدم وگرنه چیزی بهم نگفتند موقع انتقال 

پس برا من نه کامپکت هست نه بلاست ،،به من گفت بعد از ذوب رشد نکردن و بلاست نشدند ولی برام انتقال داد ...

مثل اینکه جنین کامپکت اندازش مثل سه روزس ، اما تقسیم سلولی بیشتری شده . 

منم سه بار انتقال دادم . تهرانید؟ کدوم مرکز میرید