2777
2789
عنوان

حرکت جنین

130 بازدید | 12 پست

امیدوارم حال همه مامانا و نی نی های تو شکمشون خوبه خووب باشه.😋از کی حرکت جنین و احساس کردین و مثل چی بود؟من هفته ۱۶ احساس میکردیم مثل اینکه از درون قلقلک ریز میدن یا به قول سایت ها مثل بال زدن پروانه.ولی دو سه روزه دیگه حس نمیکنیم الان هفته ۱۷ ام.فکرای جورواجور میاد سراغم لطفا کمکم کنین.

من ۲۰ هفتمه اصلا تا حالا تکوناشونو حس نکردم

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

نگران نباش از هفته 28 حرکت جنینو میشمرن .هم الان خیلی کوچیکه هم ضربه رو جایی میزنه که حسش نمیکنی. من سر نی نی اولم 22 هفته حس کردم چون جفتش قدامی بود سر این دومی از 16 هفته چون جفتش خلفیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من 15 هفته هستم و چندروزی میشه که حس میکنم😍😍😍 جفتم خلفیه

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
بدن خودت چجوریه چاقی یا لاغر یا متوسط؟

متوسطم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤

همش میگن طرف چپ بخواب ولی من یه خرده طرف چپ میخوابم دیگه نمیتونم به طرف راست راحت تر خوابم میگیره به نظرتون خدای نکرده مشکلی واسه نی نی از لحاظ خونرسانی ایجاد نکنه؟

همش میگن طرف چپ بخواب ولی من یه خرده طرف چپ میخوابم دیگه نمیتونم به طرف راست راحت تر خوابم میگیره به ...

من که چشم باز میکنم میبینم روکمر خوابیدم😑😑😑😑