2777
2789

مراسم تولد خودمونی (کیک و فلان) میگیرین براشون؟؟؟ یا صرفا در حد تبریک و هدیه؟

و اینکه یک هدیه باهم دوتایی میخرید براشون یا خودتون و همسرتون جداجدا هدیه میگیرین؟؟؟

و اینکه چی میگیرین بعنوان هدیه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرم فوت شدن ولی روز تولدشون حتما سر مزارشون می ریم و به نیتشون خیرات می کنیم

برای پدر شوهرم حتما کیک و جشن خودمونی می گیریم. من و همسرم اغلب هدایای تولد عزیزانمون رو جداگانه می گیریم مگر اینکه بار مالی بالایی داشته باشه که اینطوری مشترک می گیریم

میگرفتم ولی امسال دیگ فکر نکنم....بنظرتون به شوهرم چی بگم؟؟هر سال دوست داره یا چی بگیریم ک خودم بهش عادت دادم...الان دارم فکر میکنم ۱ بار نشده تو این ۱۰ ساله مادرش منو سوپرایز کنه....هر سال ی‌مقدار پول میده پارسال ۵۰۰ زد به کارتم...ک منم دارم روز مادر چیزی میخرم براش دیگ بنظرم دلیل نداره امسال برم براش کیک بگیرم....عین این ده سال رو گرفتم رفتم دیدنش چون تولدش روز عیده‌....امسال چی بگم به شوهرم؟؟؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
من سال اول ک ازدواج کردم گرفتم براشون هم کادو هم کیک ومیوه وشام اما اونا تولدمو تبریکم نگفتن باا ...

من تولدم قبل اونا بوده

تبریک اینا گفتن و کیک گرفتن

مادرشوهرم لباس گرفت برام 

نمیدونم منم براشون در حد کیک و شمع پیش بریم یا از نظرشون مسخره بازیه تو اون سن

من یه چن بار برا تولد پدر شوهر مادر شوهر خواهر شوهر خودم کیک میپختم خامه کشی ‌‌کلی هم گردوو میریختم بعد دیدم شدم از اون ادمایی ‌ ک خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند یه تشکر ساده هم نمیککردن بعد جلووی من از اون کیک نمیخوردن دیگه پشت دستما داغ ک‌ردم ک از این کارا نکنم 

من یه چن بار برا تولد پدر شوهر مادر شوهر خواهر شوهر خودم کیک میپختم خامه کشی ‌‌کلی هم گردوو میریختم ...

کلا خانواده شوهر هیچوقت مث خونواده خود ادم نیس که دلی براشون کاری کنی

قلق دارن. نه باید زیاد دور و برشون باشی و زیاد براشون مایه بزاری، نه باید زیادی خشک و بی توجه باشی. در هردو صورت حرف و حدیث درمیارن

من خودم تصمیم گرفتم از همین اول، هر قدر برام قدم برداشتن منم همونقدر پیش برم. شاید حتی یه قدم کوچیک کمتر😅

اخه اوایل ازدواجم بود ویه جورایی میخاستم خودما تو دلشون جا کنم این چیزا حالیم نبود خیلی ساده بودم کم محلیم ک میکردن بازم میرفتم طرفشون انقدر رفتارشون باهام بد بود ک حالا ک یه مراسمی چیزی دارن ک من باید توش حضور داشته باشم ب عنوان عروس خانواده باید التماسم کنن دیگه از اون احترامای یک طرفه خبری نیس

کلا خانواده شوهر هیچوقت مث خونواده خود ادم نیس که دلی براشون کاری کنیقلق دارن. نه باید زیاد دور و بر ...

ولی اگه خانواده شوهرت ادم حسابین برات جبران میکنن و دوست دارن احترامشونا داشته باش ولی زیادی ک انجام بدی از چشمشون میفتی و یه جورایی میشه وظیفه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز