2777
2789
عنوان

دلم گرفته …

99 بازدید | 9 پست

تو زندگیم سختی زیاد کشیدم از وقتی چشم باز کردم …

نتیجه اش اینه که الان تو سن سی سالگی دارم با چنتا بیماری روانی دست و پنجه نرم میکنم … 

زندگی برای من به اندازه کافی سخت و تلخ هست … 

ازونور مادر شوهرم که کیلومتر ها از من دوره و شاید ماه ها منو نبینه تلفنی به هر نحوی شده میخواد به من ضربه بزنه 

یه روز زنگ میزنه میگه دخترم از تو مادر بهتریه

یه روز زنگ میزنه میگه شوهرت چرا تبریک تولد بهت گفته مگه بچه ای 

یه بار زنگ میزنه میگه فک کنم برا پسرم غذا درست نمیکنی 

یه بار زنگ میزنه میگه شوهرت اگه یه روز مریض بشه فک نکنم تو مواظبش بشی 

هرروز یه توهمی میزنه و یه چرت و پرتی سر هم میکنه 

این در صورتیه همه میدونن منو شوهرم عاشقانه همدیگرو دوس داریم و برای هم جونمون میدیم 

خیلی دلم میخواد بهش بگم من به اندازه کافی دارم با درد ها و رنج هام میجنگم دیگه قدرت جنگیدن با اراجیف تورو ندارم ولی میگم آدمی که میتونه انقدر راحت دروغ ببافه و تهمت بزنه فک نکنم درکی ازین مسائل داشته باشه 

گاهی وقتا فک میکنم اگه یه روزی بمیره بار بزرگی از رو دوش من برداشته میشه اما دلم به مرگ کسی رضایت نمیده 

بدبخت تر از اونیم هست که بگم خدا لعنتش کنه …

چقدر سخته زن بودن تو جامعه ای که باید از یه زن رنج و عذاب بهت برسه 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا عجیبه!یعنی شما هم منتظر میمونی هرچی دلش خواست بگه بعدم باهاش خداحافظی میکنی؟؟؟چرا آدم هایی ک اینقدر سمی هستند رو از زندگیتون نمیندازید بیرون

بلاکش کن!!!!!!!!!در اولین فرصت!!!!سیمکارتتو عوض کن !!!!!!

همیشه لحظه اخر خدا نزدیک تر میشه...پرستار👩🏻‍⚕️

وقتی زنگ میزنه بعد از احوال پرسی وقتی شروع کرد به گفتن مزخرف گوشی رو بذار رو کنار و بذار دلش خوش باشه که مثلا گوش میدی و بعد از چند لحظه بردار و بگو بله حق باشماست و بعدم یچیزی رو بهانه کن قطع کن

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وقتی زنگ میزنه بعد از احوال پرسی وقتی شروع کرد به گفتن مزخرف گوشی رو بذار رو کنار و بذار دلش خوش باش ...

من شمارم بخاطرش عوض کردم که بهم دسترسی نداشته باشه 

جلو رومم جرات نمیکنه بگه میدونه جوابش میدم زنگ میزنه به شوهرم پیغام میده 

من شمارم بخاطرش عوض کردم که بهم دسترسی نداشته باشه جلو رومم جرات نمیکنه بگه میدونه جوابش میدم زنگ می ...

بعد شوهرت میاد اینارو به شما میگه؟ آخه چرا نمیفهمه اینجوری باعث دلخوری و استرس شما میشه؟ بهش بفهمون که دوس نداری اینارو بشنوی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

واقعا عجیبه!یعنی شما هم منتظر میمونی هرچی دلش خواست بگه بعدم باهاش خداحافظی میکنی؟؟؟چرا آدم هایی ک ا ...

به شوهرم پیغام میده 

جلو رومم جرات حرف زدن نداره 

ولی باورت نمیشه یه آدمایی هستن انقدر سمی و دل سیاه هستن 

که نه با دعوا نه با بی محلی از رو نمیرن و زهر خودشون میریزن 

منم بخاطر مشکلات روانیم خیلی بهم میریزم 

به شوهرمم نمیتونم بگم قطع ارتباط کنه چون میترسم یه روزی بمیره بعد شوهرم بگه تو نزاشتی من با مادرم ارتباط داشته باشم شوهرمم بشدت احساسیه