2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 28 پست
مثل خود معجزست از همون دستشويي جيغ زدم ديدم مثبت شد جلوي مهمونمون 

خخخخخ،درکت میکنم منم شوک شدم اصلا وقتی بی بی چکم مثبت شد.گلم بنظرت اندازه ساک حاملگیم زیاد نیست؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خخخخخ،درکت میکنم منم شوک شدم اصلا وقتی بی بی چکم مثبت شد.گلم بنظرت اندازه ساک حاملگیم زیاد نیست؟

نه اصلا ربطي نداره كوچيكم بود باز نگران كوچيكيش ميشدي اصلا توجه نكن

نه اصلا ربطي نداره كوچيكم بود باز نگران كوچيكيش ميشدي اصلا توجه نكن

ممنونم فدات شم شماروخدا برام فرستاده اگه بدونی چی کشیدم تواین دوروز همش ناله کردم واشک ریختم بخدا

دوستم توي ٦ هفتگيش يه كيك خريد عدد ٦ روش گذاشت يواشكي فيلم گرفت به شوهرش خبر داد من ولي از توي دستشويي داد زدم جييييغ مثبت شد مثبت شد بعد ولي پشيمون شدم اينطور  خبر دادم كاش يكم كلاس ميزاشتم😂😂😂😂😂😂

چه مدته منتظر بودي

چهارسال ونیم عقدبودیم والان شش ماهه عروسی کردیم اما خیلی بچه دوست داریم،تواولین اقداممون برای بارداری حامله شدم وخیلی زود نتیجه گرفتیم اما الان...

[QUOTE=51422857]ممنونم فدات شم شماروخدا برام فرستاده اگه بدونی چی کشیدم تواین دوروز همش ناله کردم واشک ریختم بخدا[/QUOTE]

اي وايي چرااا الان بايد خوشحال باشي كه اصلا نگران نباش گلم بارداري ديگه 

چهارسال ونیم عقدبودیم والان شش ماهه عروسی کردیم اما خیلی بچه دوست داریم،تواولین اقداممون برای باردار ...

خدا رو شكر من ولي ٣ سال منتظر بودم ببين تو اون ١٠ روز چي كشيدم كه گفتن ساك خاليه بعد ١٠ روز رفتم ببينن جنيني در كاره ديدم قلبم داره جوجه

[QUOTE= 51422857 ]ممنونم فدات شم شماروخدا برام فرستاده اگه بدونی چی کشیدم تواین دوروز همش ناله کردم ...

ممنونم عزیزدلم،گفتم بذارم دوهفته دیگه برم برای سونو دوباره ولی این روزا مگه میگذره،مرسی که بهم تمیدمیدی گلم

خدا رو شكر من ولي ٣ سال منتظر بودم ببين تو اون ١٠ روز چي كشيدم كه گفتن ساك خاليه بعد ١٠ روز رفتم ببي ...

اره خدایی درکت میکنم خیلی روزای سختی بوده من که همش دارم قرآن میخونم وازخدا میخوام بچم سالم وصالح باشه انشالله