2821
2789
عنوان

بارداری

185 بازدید | 28 پست

سلام خانما من یکشنبه رفتم سونوگرافی که طبق پریودیم باید هفته هفت میبودم اما زده بود شش هفته وچهارروز،ساک حاملگی دیده شد ولی فتال پل که همون قلب جنین دیده نشد اندازه ساک حاملگیم۲۳mm بود،بنظر شما بارداری من پوچه؟توروخدا راهنماییم کنید خیلی نگرانم کارم شده گریه فقط

هفته ۸ برو حتما قلبش میزنه☺

در هر اذان ،خدا دستاشو دراز میکنه به سمتت،میگه دستتو بده من ،ولی تو یا خوابی یا تو گوشی هستی،بنظرت ارزش داره دست خدارو رد کنی که بخوابی یا تو گوشی غرق باشی .بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم‌نگران نباش واسه منم همینطور بود میگفت هیچی نیس تو دلت ترسیده بودم فکر میکزدم پوچ گریه میکردم فقط هفته ۸ رفتن همه چی نرمال بود هم بچه هم قلبش خداروشکر واسه شمام همینه استرس بدترین چیز

هفته ی هشت بورو چندروزم بگذره بهتره چون ممکنه لقاح دیر صورت گرفته باشه و براساس تجربه ی خودم میگم اگه دکتر زنانتون تو خود مطب سونوتون کرده این دفعه برید سونوگرافی بیرون،به خاطر اینکه بیرونیا دقیقتر میگن،من خودم لکه بینی داشتم رفتم دکتر هونجا تو مطب سونو کرد گفت قلبشو نمیبینم منم مثل شما گریه و نگرانی تا رسیدم خونه دیدم افتادم خونریزی زنگ زدم دکترم گفت بورو نزدیکترین مرکز سونوگرافی ببین جنین هست یا افتاده که با گریه رفتم بیمارستان سونوکردم همونجا گفت جنین سالمه و صدای قلبشم گذاشت شنیدم،شما هم اصلااااا استرس نداشته باش و یک هفته دیگه بورو نزدیکترین سونوگرافی به خونتون

و خدایی که در این نزدیکی است.....

ممنونم ازهمتون بخدا اینقدر تواین دوروز حرص خوردم که خدامیدونه،بچه اولمه وبارداری اول ،خودم وشوهرم خیلی بچه دوست داریم،توروخدا خیلی برام‌دعا کنید

منم دقيقا همين حس رو داشتم نگران نباش پوچ نيست انشالله منم خيلي منتظر شدم باورم نميشد رفتم گفتن فقط ...

عزیزدلم،خدابرات نگهش داره خواهشا برام دعا کنید استرس دارم همش

[QUOTE=51422168]عزیزدلم،خدابرات نگهش داره خواهشا برام دعا کنید استرس دارم همش[/QUOTE]

كاملا حست رو درك ميكنم من ٦ بار بيبي چك زدم شايد بيشتر باورم نميشد اصلا به كسي هم نگفتم تا صداي قلبش و شنيدم

فقط سبزي نخورين اب هويج زعفرون زرشك تو ٣ ماه اول بعدم يبوست نشيد فشار بياد بهتون مباركه مامان شدن هم ...

انشالله خدا دل همه اونایی که مامان شدن ودوست دارن مامان بشن شاد کنه،دل منم ب حق خانم فاطمه زهرا شاد بشه

انشالله خدا دل همه اونایی که مامان شدن ودوست دارن مامان بشن شاد کنه،دل منم ب حق خانم فاطمه زهرا شاد ...

مامان شدي ديگه نگران نباش البته طبيعيه ميري سونو ميگن ساك تشكيل شده بچه توش نيست ادم نگران ميشه ولي مرحله مرحلست ديگه تو ٦ هفته