2777
2789
عنوان

پیام شوهرم

143 بازدید | 6 پست

دیشب با شوهرم سر یه موضوع کوچیک بحثمون شد من بهش گفتم حسودی و خودخواه و فقط به فکر خودتی اون دیگه باهام حرف نزد شبم روش رو اونور کرد و خوابید صبحم رفته سرکار من بدجور دلم گرفته فک میکنم دوسم نداره بهش پیام دادم کی میای از سرکار دلم گرفته تو خونه از تنهایی اونم فقط نوشت شب میام

بنظرتون اگه براش مهم بودم یه زنگ میزد؟ باردارم نوشتم دلم گرفته ولی هیچی نگف

بچه‌ ها ازتون خواهش میکنم جوابم رو بدین یکم حالم بهتر شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول یکم از ویژگی‌های شخصیتیش بگید. اگه دختر درون داره ( یعنی مثل دخترا قهر میکنن همش) ازتون قهره. اگه هم اینطوری نیست خب شاید سرکار نمیتونست بهتون زنگ بزنه

مهشیدم🤍 برای خورشید بعد شبهای طولانی... در برهه ای از تاریخ ایستاده ایم که حقیقت، مانند آینه ای رو به قریب ۱۰ میلیارد نفر ایستاده است. اگر کسی رو میبینید که با وجود آشکار شدن حقیقت همچنان حریصانه در تلاش توجیه دروغین باورپذیر است، مطمئن باشید منفعتی در پنهان بودن حقیقت دارد. پس با بحث کردن با جماعتی که نهایت هنرشان تگ کردن نی نی یار و بعد افشای حقیقت استفاده از قوانین محدود کنندست، به شخصیت خودتون توهین نکنید.✋🏻

به هم دیگه فرصت بدید عزیزم 

اگر بحثتون میشه قرار نیست زندگی رو مختل کنید 

۱۰ درصد زمان بحث کنید ۹۰ درصد با هم باشیم 

شام کنار هم بخورید اومدن خونه 

میوه بخورید 

تعریف کنید از روزتون 

بعدا که امادگی ذهنی داشتید درمورد ناراحتی هاتون صحبت کنتید 

هم شما ناراحت شدید هم همسرتون 

سر هر بحث انقدر خودتونو اذیت نکنید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اول یکم از ویژگی‌های شخصیتیش بگید. اگه دختر درون داره ( یعنی مثل دخترا قهر میکنن همش) ازتون قهره. اگ ...

نه عزیزم هر روز ظهر زنگ میزنه ولی از طرز رفتارش دیشب فهمیدم قهره