2777
2789

مبارکه حامله ای😑

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

[QUOTE=373343775]مبارکه حامله ای😑[/QUOTEمراقبت بودمنه

جدا بیبی بزن اصلا اعتباری ب جلوگیری نیس حتی با قرص هم باردار میشن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هفته پیش زدم منفی بود

یا کیست داری یا هرمونات بهم ریخته

نرفتی دکتر؟

هفته پیش زدم منفی بود

منم 14روز نشدم رفتم سنو گفت کیست داری 5شنبه باید برم دکتر باز وای چیکارکنم حس بدی دارم

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
منم 14روز نشدم رفتم سنو گفت کیست داری 5شنبه باید برم دکتر باز وای چیکارکنم حس بدی دارم

چیزی نیس نگران نباش با دارو اینا حل میشه 

منم تنبلیم میشه دکتر برم 

چیزی نیس نگران نباش با دارو اینا حل میشه منم تنبلیم میشه دکتر برم

خدلکنه اخه تونت نوشته یاعسگی زودرس والامن هنوزتازه نامزدکردم یاعسه چرا دیگه دارم میمیرم هیچ علاعم پرید ندارم

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔