2777
2789
عنوان

سودسهام😆😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4891 بازدید | 220 پست
اون موقع نی نی یارار خودشونو تقویت کرده بودن قشنگ گروهی تعلیق میکردن همرو😂😂😂از هر 10 تا تاپیک 9 ت ...

انقدر ترکیدن دیگه اسم افغانی نیاوردن 😂😂😂زرت زرررت میترکیدن همه تفف یادم افتاد باز😂😂

جیش تو این زندگی😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر ترکیدن دیگه اسم افغانی نیاوردن 😂😂😂زرت زرررت میترکیدن همه تفف یادم افتاد باز😂😂

هر سری یا داستانی تو نی نی سایت بود

یه مدت خودم راهنمای هوش مصنوعی سایت شده بودم زرت و زرت تعلیق میشدم

به نی نی یار پیام میدادم بابا من اومدم سواد هوش مصنوعی سایتو بالا ببرم چرا همش تعلیقم میکنید بازم تعلیقم کردن😑 دیگه جرات نمیکنم در مورد هوش مصنوعی حرف بزنم😑😂

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

بانک بازه یعنی؟

اره

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

خداکنه بیشتر از هرسال بدن تا بهترین کفش برای گل دخترت بخری

ممنونم گلم

اخه کفش نداره تواین سرما دمپایی میپوشه انروز رفتم نانوایی یه خانومی گفت تو مادر نیستی بچه رو اینجور اوردی بیرون اومدم خونه گریه کردم

ممنونم گلماخه کفش نداره تواین سرما دمپایی میپوشه انروز رفتم نانوایی یه خانومی گفت تو مادر نیستی بچه ...

واقعا کسی از دل کسی خبر نداره.. چطور دلش اومده اینجوری گفته😓😓

غصه نخور. همین روزا واریز میکنن، میری بهترین براش میخری 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
جانم منو صدا زدین

عه رنگش آبی نشد فکر کردم تگ نشدید

ببخشید برای شوخی بود🙏

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱