دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1490 عنوان قرص مدروکسی پریود رو کم میکنه❗️کسی استفاده کرده❓️ 47 بازدید | 7 پست من ۳ روزه لکه بینی دارم...قبل موعد!گاهی خیلیییی مثل پریود خفیف میادچرا باز نمیشه پریودمزیر دلمم خیلی درد میکنهترشحات خونی هم دارمرحم هم تیر میکشه اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊 1403/12/07 | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 34352 طبیعیه منم این علائم رو قبل پریود دارم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1490 طبیعیه منم این علائم رو قبل پریود دارم مدروکسی میخورین شمام؟اقدامین؟من این ماه عکس رنگی رفته بودم اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 34352 مدروکسی میخورین شمام؟اقدامین؟من این ماه عکس رنگی رفته بودم 3 دوره اس میخورم البته برای تنظیم پریودانشالله بزودی باردار بشی گلم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1490 3 دوره اس میخورم البته برای تنظیم پریودانشالله بزودی باردار بشی گلم ممنون گلمممممدروکسی پریود شما رو هم کم کرد؟لکه بینی هم دارین اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1490 3 دوره اس میخورم البته برای تنظیم پریودانشالله بزودی باردار بشی گلم برا من دوفامد خیلی بهتر از مدروکسی بودب لکه بینی افتادم پریودم خیلیییی کمه اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊
مامان_هلما76 عضویت: 1397/01/18 تعداد پست: 34352 ممنون گلمممممدروکسی پریود شما رو هم کم کرد؟لکه بینی هم دارین آره لکه بینی هم دارم خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️
دلبر،جانان مدیر استارتر عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 1490 آره لکه بینی هم دارم واااای خیلی قرص بدیهفقط دوفامد بخوربنظر من اگ مجبور و اقدام نیستی اصلااااا قرص شیمیایی نخورررر اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿 فردا جهان به سیطره شهسوار ماست.... بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊