2777
2789
عنوان

به نظرتون من زن دایی خبیثی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 4924 بازدید | 170 پست
بابا بخدا که اشتباه نکردی اگر همون جوری مونده بود الان تاپیک میزدی همش سر خواهر شوهر و بچه هاش تو زن ...

والا خانواده زن هم کم اتیش بیار معرکه نیستن نمونش تو همین سایت دیده شد.اگه با خانواده شوهر دوری و دوستی.با خانواده خودتم دوری و دوستی.شما خانواده داری اون نداره؟

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

اینجور آقایون عزت نفس واعتماد به نفس کمی دارنمن برادر خودم هم همین مدلی هست کلا وقتی ازدواج کرد اختی ...

باید اینجور آدما رو سگ محل کرد  اصلا دعوتشون نکنیم والا مگه پول داریم‌ بریزیم تو حلق اونا؟ 

از اول هر کی دنگ خودشو بده که زن داداشت هم فک نکنه ملکه انگلیسه بیاد بخوره و بره

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی کارت درسته هر چیزی حدی دارهبه اینا که میگن تو بدی باااش شما خوب باشید برید خدمت خواهر شوهر و بچ ...

کسی نگفت خدمت کنن

این خانوم همسرش محبت میکرده به خواهرزاده هاش این خانوم خدمتی نمیکرده

کسی نگفت خدمت کنناین خانوم همسرش محبت میکرده به خواهرزاده هاش این خانوم خدمتی نمیکرده

هر چیزی حدی داره 

ایشون حق داشته اولویت اول باشه  

الان شما خودت دوست داری تمام فکر همسرت  بچه‌ها خواهرش باشه 

در ضمن هر فردی شیوه زندگی خودش رو داره 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
هر چیزی حدی داره ایشون حق داشته اولویت اول باشه الان شما خودت دوست داری تمام فکر همسرت بچه‌ها خواه ...

منم نگفتم ایشون اولویت نباشن اولویت هر کس همسرشه درست

ولی ایشون واقعا رفتارشون بد بوده دیگه محبت کردن ضرری به کسی نمیرسونه

منم نگفتم ایشون اولویت نباشن اولویت هر کس همسرشه درستولی ایشون واقعا رفتارشون بد بوده دیگه محبت کردن ...

چرا بعضی وقتا می‌رسونه ،کی زمانی که حد و اندازه رعایت نشده 

همون خواهر شوهرهاش و مادر شوهر اگه ببینند دامادشون بیشتر به خواهر زاده اش میرسه  پوستش رو میکنند😏

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
بابا شماهایی که به استارتر میگید حسود خوب شما شوهر کردید بزارید همسرتون بیشتر به خواهرزاده هاش توجه ...

الویت نه اما رفت و آمد هست هنوزم دوسشون داره 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
نظرتون راجب خواهرزاده وبرادرزاده خانم ها هم همینه دیگه؟

صد در صد همینه 

من داداشام عاشقانه دخترم رو دوست داشتند 

ولی بعد ازدواج خیلی خیلی کم رنگ شد 

منم می تونستم بگم بخاطر زنهاشون بوده 

ولی من خوشحالم که زن و زندگی خودشون رو دارند 

اوایل دخترم می‌گفت چقدر دایی عوض شده منم برایش توضیح دادم که الان شرایط زندگیش خیلی تغییر کرده 

همینارو میگید که بچه های الان هم از فامیل پدری متنفرن هم مادری.وقتی کسی نباشه اونجا بهشون محبت کنه و ...

محبت ینی ی لبخند و احوالپرسی ن اینکه بزاره تصویر زمینه گوشی موبایلش... حدو مرز باید رعایت شه

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

محبت ینی ی لبخند و احوالپرسی ن اینکه بزاره تصویر زمینه گوشی موبایلش... حدو مرز باید رعایت شه

نظر منم این نبود ک بزاره تصویر زمینه گوشیش.ولی جوری ک اسی شوهرو در کرده کاملا سلیطه بازیه

مآها انسانیم..انسان موجودی اجتماعی هست که علاوه بر خانواده باید با بقیه مثل دوست و فامیل و آشنا هم ...

حدو مرز

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران https://youtube.com/shorts/HfdKvkJoLPY?si=0WMq1HL1FXsW0Okn

نظر منم این نبود ک بزاره تصویر زمینه گوشیش.ولی جوری ک اسی شوهرو در کرده کاملا سلیطه بازیه

ن قربونت اینطوری نیس 

شما از من بپرسید 

وقتی زنی حس خطر میکنه بایددهرکاری ک از دستش میاد کنه .

وگرنه میشه مثل من بعد ۴ سال دادم جدا میشم

ن قربونت اینطوری نیس شما از من بپرسید وقتی زنی حس خطر میکنه بایددهرکاری ک از دستش میاد کنه .وگرنه می ...

ای وای.ببخشید عزیز اگه باعث ناراحتیت شدم.انشالله که مشکلت حل بشه