2777
2789
عنوان

مباحثه(خودسازی ویژگی یاران حضرت)

| مشاهده متن کامل بحث + 8065 بازدید | 1548 پست

سلام عزیز. در مملکت اسلامی اونقدر دارم زجر می‌کشم که دوست دارم اینو بنویسم؛ باور کن حرفم توهین و بی‌احترامی به نظر شما یا امام زمان نیست.

اما در این مملکت انسان دین و ایمانش را از دست میده، انسان به بن‌بست میرسه. و وقتی وضع اینه، انتظار اومدن امام زمان عجیبه!

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 
سلام عزیز. در مملکت اسلامی اونقدر دارم زجر می‌کشم که دوست دارم اینو بنویسم؛ باور کن حرفم توهین و بی‌ ...

اتفاقا عزیزدل چون وضع همینه ،چون که انگار به بن بست داریم میرسیم،نیاز و اضطرار به انتظار و دعا برای فرج امام زمان عج حس میشه

وگرنه علاج و چاره و امید چیه بنظرت جز ظهور برای رفع ظلم و رسیدن به حیات روشن و نورانی دنیایی ،که همه ما در عمق وجود خواستارشیم؟!خدا منجی شو بفرسته دستمونو بگیره به حیات روشن و نورانی بعد ظهور ببره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@رتبه_برتر_مملکتم   @مهر_آفرین_من   @ایرکاف   @نور_رحمت   @ج ...

لبیک_یا_مهدی✨#  

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

سلام عزیز. در مملکت اسلامی اونقدر دارم زجر می‌کشم که دوست دارم اینو بنویسم؛ باور کن حرفم توهین و بی‌ ...

بله عزیزم روایت هست از حضرت رسول ص که دراخر الزمان نگه داشتن ایمان مثل نگه داشتن آتیش کف دسته یعنی اینقدر سخته ...

همه ما غربال میشیم

مهم اینه تو این زمان وحتی بدتر از این زمان ایمانمون روحفظ کنیم واز یاد خدا وفرستاده اش غافل نشیم قبول دارم سخته اما اگه از خودشون بخواهیم کمکمون کنن حتما همه چیز برامون درست میشه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بله عزیزم روایت هست از حضرت رسول ص که دراخر الزمان نگه داشتن ایمان مثل نگه داشتن آتیش کف دسته یعنی ا ...

دوست و هموطن عزیز...

من دیگه ناامیدم.

حال خوبی ندارم.

والله قصد بی‌احترامی ندارم، اما از صبر خدا، قهرم گرفته از اهل بیت ناامیدم. 

والله نیست و قصدم جز خیر نیست، شما مرا نمیشناسی، اما هرچه صدا کردم، جز بی پاسخی ازشون چیزی نشنیدم و دیگه خسته ام. 

آرزویم، خواستم، هدفم یک حیات روشن و نورانی است. 

من کافر وسط این تاپیک چی میخوام🤣

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خوش آمدی خانم 🌹

امیدوارم عاقبت بخیر بشه 

و در ابدیت پیش رو در بهترین جایگاه ممکن باشید .

خدانگهدار ✋

و به سلامت .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

@دختر_برگ_گردو @خیاطماهرم @ملکه__بنفش @گل_رزآبی @دریا_نمیرم_ ﷽💞 اهل ایمـان!مراقبِ ( ایمان و ار ...

هیق

مرسی ازتتت بازم

چطوریییی خوشلم🤍

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،[اگر دیدین راجب ی سنجاب کوچولویی حرف میزنم،یا نینی کوچولو یا پسری و مَردی ..یا راجب هرچی و هرکس حرف میزنم ،منظورم هوسوکِ]صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوک هسن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻[ی ادیت کوچولو اینجا بزنم ، بعد از رای گیری برای ماما):اوتی سیکسای نامحترمی ک بخاطر ی حرف فن بیس ک معلوم نیس اصلا کیه کلا هوسوکو مثل همیشه ول کردین ! اگه دستم بهتون برسه پاره‌هستین،از سولو استنا بیشتر ازتون بدم میاد،پس سعی کنین اصلا جلوی چشمم ظاهر نشین💋]عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻[ی ادیت بعد کنسرت انکور ران سوکجین:سکند بست کنسرتی ک دوسدارم الان ، کنسرت انکور روز اول ران سوکجینه ک س تا نینی باهم تو آهنگ سو وات ، آب بازی کردن😭🎀](۱۴۰۴/۰۸/۲۸عصر امروز تهیونگ اومد لایو و فارسی حرف زد😭گفت:(عصر بهیر،آنها صبحانه میکوردند)،اولشم برگشت گفت فارسی خیلی سخته ولی تلاششو میکنه💞😭آرمی ایرانی نمردیم و دیدیم یبارم ما توسط BTS منشن شدیم🔥🤍آدمیم که لب به غذا نمیزنم ولی دیگه اگه بمیرم هم یادم نمیره صبحونه بخورم🍓(آخه گوش کردن ب حرفای تهیونگ شی جز واجباته)🛐زندگیم رسما به دو بخش قبل از عصر بهیر و بعد از عصر بهیر گفتن کیم تهیونگ تقسیم شد🍭💞😭

دوست و هموطن عزیز...من دیگه ناامیدم.حال خوبی ندارم.والله قصد بی‌احترامی ندارم، اما از صبر خدا، قهرم ...

امیدوارم به زودی

به خواسته امضاتون  (حیات نورانی و روشن)که طبق این آیه هست برسید .

مَنْ عَمِلَ صَالِحًا مِنْ ذَکَرٍ أَوْ أُنْثَیٰ وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَلَنُحْیِیَنَّهُ حَیَاةً طَیِّبَةً ۖ وَلَنَجْزِیَنَّهُمْ أَجْرَهُمْ بِأَحْسَنِ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ (: هر کس کار شایسته‌ای انجام دهد، خواه مرد باشد یا زن، در حالی که مؤمن است، او را به حیاتی پاک زنده می‌داریم؛ و پاداش آنها را به بهترین اعمالی که انجام می‌دادند، خواهیم داد.

حیات طیبه ، پاک ، روشن ، و نورانی
نیاز به عمل صالح داره ..

و صبر بهترین عمل صالحه هست که اجر به غیر حساب داره ، یعنی بی حساب و کتاب و فراوان ...

پس همچنان صبر پیشه خودتون کنید و از رحمت خدا نا امید نشید که وعده های خدا حق هست .

و‌ سر وقت خودش به انجام میرسه .
به شرط حفظ ایمان و داشتن عملی نیک .

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

دوست و هموطن عزیز...من دیگه ناامیدم.حال خوبی ندارم.والله قصد بی‌احترامی ندارم، اما از صبر خدا، قهرم ...

ناامیدی وسوسه شیطانه عزیزم سختی برای انسانه مگر خداخودش نگفته ماانسان را درسختی افریدیم وپس از هرسختی  آسانی هست 

مهم اینه بهش ایمان داشته باشی وباورکنی که کمکت میکنه 

پیشنهادی که برای دوستان دیگه هم داشتم همین توسل به حضرت هست شما یه مدت باامام زمان عج عهد کنید که هروز برای سلامتی وظهورشون دعا کنید صلوات بفرستیدذکر یا مهدی ادرکنی بگید من مطمعنم سیمتون که وصل بشه به ارامش میرسین ❤️

من خودم خیلی سختی وعذاب تو زندگی کشیدم وفقط وقتی به حضرت متوسل شدم همه چی کم کم درست شد

فقط هیچ وقت نگو ناامیدم ....

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

نگو این حرفو عزیزم تو اگه بد بودی که امام زمانت به اینجا دعوتت نمیکرد.. مطمعن باش نظری بهت شده که اومدی وپست گذاشتی

تا اینجا اومدی یه صلوات واسه ظهورش نمیفرستی؟؟❤️