2777
2789
عنوان

یکم خطرنا

50 بازدید | 7 پست

اقا دوستم  با پسر عموی یه دوست دگم رلن 

خب 

یه روز تو مدرسه دیدم بحث پول میکنن کنجکاو شدم گفتم چیه پول اونم هفت میل 

اولش نمیخواستن بگم میپیچوندنم اما اخرش فهمیدم قضیه این بوده که رابطه دوستم و رلش خراب شده مثل اینکه محلش نمیزاره یا...  

اینم رفته پیش یه دعانویس سرکتاب باز کرده گفته که یه نفر طلسم کرده که اینا از هم دور شن 

اینن جدی گرفته دعانویسه گفته که چیز میز میفرستم وسایل و اینا بعد دیگ خودم یه مراسم میخوام چیز کنم میشه کلا هفت تومن) 

دوستم میگه من پول نقل هفت تومن دارم فقط کسی نی کارت به کارت کنه (با دعا نویسه تلفنی صحبت کرده) خب تو مدرسه بحث این بود که یه نفر پول بزنه به حساب که اینم نقدی بهش بده 

من تعجب کرده که هفت میل پول نقد از کجا اورده (ولی بعدش فکر کردم گفتم شاید یکی از پسرایی که میشناسه بهش میده (با پسرا گپ میزنه) 

خلاصه من خیلی تعجب کردم پاشون به این چیزا باز شده منو میترسونه بقیه دوستام هم میرن پیش این دعانویسا مشکلشون رو حل کنن 

(اکیپیم) 

نظرتون چیه؟ 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

یکی میگفت میخوام برم این یارو رو دهنشو ببندم رابطمونو خراب میکنه و فلان!)))) 

اینا با پسر های زیادی رل بودن تنها هدفشون تو زندگی هم ازدواجه همش به فکر ازدواجن 

با این همه پسر گپ زدن نتیجه نداده حالا میخوان از طریق دعانویس به ازدواج.برسن 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان چندساله که بازار دعانویس ها داغ شده خیلی ها برای هر کاری میرن از دعانویس کمک میگیرن دعانویس هم ...

اره به همین میگم خطرناک کم کم ازشون میترسم میبینی یه کاری میکنم از من خوششون نمیاد یهو طلسمم میکنن