🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ی کاربریم تا ۱۲ همین ماه معلق هست اونو میشه درست کرد الان؟یا این کاری ک شما گفتی فقط برای تعلیق دائم ...
خب پس صبر کنین روز ۱۲ سر همون ساعت تعلیقی خودکار از تعلیق درمیاد.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سلام عزیزم نی نی یار فردا هست ک تاپیک حذف کنه؟یا چون عیده تعطیله کارشون؟اگ هست ساعت چند تا چند؟
سلام
این چند روز یادم رفت بهتون بگم. اتفاقا تاپیک هم زدم.
✅️✅️✅️ آره هستن.
اگر زمانی قرار باشه حذف نکنن خودشون اعلاممی کنن.
حتی ۲۲ بهمن هم حذف داشتن تعطیلات عید هم حذف داشتن.
سلام. میخواستم بپرسم این مشکل کی حل میشه؟ یه نظر میخوای بدی، طول میکشه تا منتشر بشه. پیش اومده که توی یه تاپیک خواستم نظر بدم، اینقدر طول کشیده که کلا بحث تموم شده. من به خاطر همین مورد درخواست تعلیقی داده بودم ولی قبول نشد. این مورد خیلی رو اعصابه. خواهشا این موارد مثل گذاشتن عکس و کامنت رو حل کنید، دیگه مشکلات دیگه مهم نیست.
@ازسارابپرس نی نی یار در چه صورت قبول میکنن متن یه تاپیکو تغییر بدن ؟ پیام میدم جواب نمیدن
سلام
تگ نشدم.
مثلا اگر اسم کسی رو بردین یا شماره یا اطلاعات خصوصی یا ...
کلا قدیم ها سرشون خلوت بود تغییر می دادن.