2777
2789

معلمی اگه استخدام بشی بهتره

درکنارش فراغتتم آرایشگری کن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه منظورت تو مدرسه و وابسته به اموزش و پرورش هست اگه من بودم صد در صد انتخابش میکردم به دلیل ایندش موقعیت شغلیش و خیلی چیزای دیگه

هر چه دلم خواست نه آن میشود ، آنچه خدا خواست همان میشود

اگ مشتری زیاد گیرت میاد ارایشگری ۱۰۰البته

ی اصلاح کنی مو طرفو کوتاهو رنگ کنی خداتومن😐

هرموقع خواسی میری . هرموقع مسافرت بودی یا عشقت نکشید نمیری. 

حالاصبح تاظهر سرکله بزن بابچه‌ها اعصاب خوردی بیار توخونه.

مرخصی گرفتنشم سخته

اگه منظورت تو مدرسه و وابسته به اموزش و پرورش هست اگه من بودم صد در صد انتخابش میکردم به دلیل ایندش ...

بله اموزش پرورش،پس علاقم چی😭خانوادم اصراردارن ک برم دانشگاه فرهنگیان اماخودم راضی نیستم

استخدام میشم،امادیگه وقت نمیکنم ارایشگری کنم کلا استعدادوعلاقم نابودمیشه

خب عزیزم واقعااگه انقدرمشتاقی پس برودنبال علاقت

خیلی آرایشگرای موفق درآمدشون۱۰ برابره معلمهاس

بستگی به خودت داره

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
بله اموزش پرورش،پس علاقم چی😭خانوادم اصراردارن ک برم دانشگاه فرهنگیان اماخودم راضی نیستم

خوب بعدا میتونی بری کلاسای خودارایی و از این چیزا یاد بگیری ک هنرتم داشته باشی ولی این خیلی حیفه 

هر چه دلم خواست نه آن میشود ، آنچه خدا خواست همان میشود

معلومه آرایشگری، حقوق معلمی فوقش ماهی یک و نیم دربیاری ولی با آرایشگری فقط یه عروست بیشتر از یه تومن درمیاد، معلم هزار تا مشکل داره ولی آرایشگر همیشه خوشگل موشکل و باکلاسه

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏

تو آموزش و پرورش هیچ پیشرفتی نداری ولی تو آرایشگری میتونی چنتا شعبه باز کنی درآمدتو ببری بالا، اینو بگم مامان من معلمه و الان جز مشکل فقط یه آب باریکه داره، اگه توانایی پیشرفت داری و درجا نمیزنی آرایشگری بهترین شغله

خدایا جوری هوامو داشته باش که خودمم باورم نشه 🙏
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز