2777
2789
عنوان

زمین شناسی چلاجور یا همدانی

5127 بازدید | 10 پست

سلام من الان یازدهم تجربیم و این استید رو برا سال بعد میخوام

من نمیخوام با این اساتید برم تو کنکور درصد بالا بزنم فقط برا ازمونای قلمچی میخوام

پس نگید با همایش جمع میشه

حالا بین این دوتا

چلاجور/ تو الماس ماز هست و من اشتراک الماس سال بعد رو گرفتم ولی مشکل اینکه خیلی اروم حرف میزنه و بیشتر تو فاز درس دادنه نه نکته که بشه باهاش تست های مثل ازمون ها رو زد

همدانی / مشکل اینکه خیلی رمز میسازه و میترسم تو ازمون یادم برن

حالا بین این دوتا برا تست زدن کدوم بهتره
نگید رجایی چون امسال باهاش کلاس داشتم برا نهایی خوبه ولی برا تست نه

کاربر اقا هستم 

اصلا زمین با کتاب کافیه 

بعد انقدر ضریبش پایینه من که کنکوری ام میخوام صفر بزنم ...

اونقدر تاثیر نداره ولی راحته یه بار بخونی و تست برنی میتونی ۵۰_۶۰ بزنی 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

همدانی

چلاجور به درد نخورترین استاده همشم تخریب می‌کنه تو کلاسش

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا زمین با کتاب کافیه بعد انقدر ضریبش پایینه من که کنکوری ام میخوام صفر بزنم ...اونقدر تاثیر نداره ...

خانم گفتم که برا کنکور نمیخوام برا قلمچی و ماز میخوام
وگرنه تو کنکور یه دور کتابو خونده باشی و یه همایش بری راحت 50 میزنی

کاربر اقا هستم 

شما با همدانی کلاس داشتید

بله 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خب ؟تو قلمچی چند درصد میزنید رمز هاش یادتون نمیره از کجا تست میزنید

داداش من دانشجوعم😂

من کامل ندیدم با همدانی سه یا چهار تا فصل دیدم که نه رمزاش یادت نمیره و تو هفته سه روز وقت بزاری اونم در حد یک ربع بیست دقیقه جواب میده من کامل نخونده بودم فک کنم ۴۸اینا زده بودم تو کنکور

خانم گفتم که برا کنکور نمیخوام برا قلمچی و ماز میخوام وگرنه تو کنکور یه دور کتابو خونده باشی و یه هم ...

چلاجور بد نیست 

ولی خیلی از نکته هاش به درد همان آزمون هم نمیخوره 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥