2777
2789
عنوان

زمین شناسی چلاجور یا همدانی

911 بازدید | 14 پست

سلام من الان یازدهم تجربیم و این استید رو برا سال بعد میخوام
من نمیخوام با این اساتید برم تو کنکور درصد بالا بزنم فقط برا ازمونای قلمچی میخوام
پس نگید با همایش جمع میشه
حالا بین این دوتا
چلاجور/ تو الماس ماز هست و من اشتراک الماس سال بعد رو گرفتم ولی مشکل اینکه خیلی اروم حرف میزنه و بیشتر تو فاز درس دادنه نه نکته که بشه باهاش تست های مثل ازمون ها رو زد
همدانی / مشکل اینکه خیلی رمز میسازه و میترسم تو ازمون یادم برن
حالا بین این دوتا برا تست زدن کدوم بهتره

کاربر اقا هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا من خودم زمین رو ۹۰ زدم باهاشون😂🦦

سلام عزیزم شما با کدوم استاد زمین و 90 زدین و از کی واسه زمین شروع کردین ؟  

و اینکه خیلی واسه این درصد خوندین با نه زیاد    راحت میشه اورد؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

سلام عزیزم شما با کدوم استاد زمین و 90 زدین و از کی واسه زمین شروع کردین ؟ و اینکه خیلی واسه این در ...

سلااام 

من استادم خانوم دکتر رجایی بودن 

از سال یازدهم شروع کردم ولی خب همون سال ۱۲ ام هم میشه بست.

من حقیقتش سعی می‌کردم بیشتر مطالب رو سر کلاس یادبگیرم که بعد کلاس بیشتر تست بزنم تا خوندن درس 

به نظرم با گذاشتن وقت کافی ( خودشون اون موقع میگفتن هفته ای ۲ ساعت ) راحت میشه بالای ۸۰ زد 

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

سلااام من استادم خانوم دکتر رجایی بودن از سال یازدهم شروع کردم ولی خب همون سال ۱۲ ام هم میشه بست.من ...

خیلی ممنون گلم 

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿