2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحالم که همه راضی هستین از داشتن دلبندتون

من باردارم بعد از کلی سختی خدا هدیشو بهم داد 

بعضی وقتا روم نمیشه ذوقمو نشون بدم چون تیکه میندازن 

حتی تو سونوگرافی هم گریه کردم از خوشحالی اونجا هم گفتن برای قیمت دلار گریه نکن😂

نه اصلا و ابدا... فکر که میکنم به نبودن هرکدومشون قلبم هزار تکه میشه.... بابت تک تکشون خدا رو شکر میکنم هزاران مرتبه و خودم و همسرم تلاشمون رو بیشتر کردیم... هرکدومشون یک امید به زندگی ان برامون

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

باردارم اولین بچمه ولی میخوام دوتا داشته باشم شرایط بد اقتصادی برا همه هست زمان مام برا ماهم بود به نوبه خودمون شاید نتونیم یه زندگی شاهانه براش درست کنیم ولی میتونم حمایتش کنیم کلاس ورزشی ودرسش وزبان که استعداد خودشو پیدا کنه شکوفا بشه  تاجایی ام که بتونیم همه چی فراهم میکنیم براش

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم