2777
عنوان

خونریزی دارم

171 بازدید | 12 پست

سلام باردارم ۷هفته و۶روز دیشب ۷تاقرص گذاشتم سایتوتیک جهت سقط بعداز دوساعت دردشدید شکمی لکه بینی شروع شدش الان درحدپریودی خونریزی دارم چیکارکنم صددرصد جنین دفع بشه.

خواهش میکنم شماتت نکنید خودم به حدکافی حالم بده میدونم قتله میدونم گناهه جیگرخودمم کبابه چاره ای ندارم مجبورم 

الان فقط کمکم کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعد اتمام خونریزی برو سونو بده حتما ازش نمونده باشه خدایی ناکرده عفونت کنی

اخه هنوچیزی نیومده فقط خونریزی دارم دیشب دردم خیلی زیادبودش شیاف گذاشتم ۳تابچه اوردم اینقدردردنکشیدم

اره خودمم ازهمین میترسم بمونه قرصهارو۳تازیر زبونی گذاشتم ۴تاواژینال خونریزم شروع که شدش قرصها ۴تاش د ...

چه عجیب الان چند دقیقه بعد دوباره تاپیک بزن بزار بقیه ببینن  تو عنوان هم بنویس دارو خوردی سقط نشده 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ینی هیشکی ب شما یاد نداده رابطه محافظت شده داشت باشید. اگ نمیتونید اصلاااا رابطه نداشته باشید ب خدا واجب نیس

کلا فقط ازدواج رابطه جنسی نیست

چ راحت باردار میشید و سقط میکنید وقتی از شریک جنسیتون مطمئن نیستید رابطه ب چیتونه 

البت با توجه ب تاپیکای قبلتون 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

برو دکتر تا دیر نشده

کارت خیلی ریسکه

چون خدایی نکرده اگه موند و عیب دار شد تا عمر داری باید فصه بخوری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........