2777
2789
عنوان

خانما ک برنج ابکش میپزین بیاین

137 بازدید | 9 پست

اگه بعد نیم تا ۴۰ رقیقه برنج دم کشید و حدود یک ساعت دیگه خواستین غذا بخورین برنج رو کی روغن میریزین اخه بعد بخوای برنج رو گرم کنی ی جوری میشه....

من میریزم ردش روغن بعد پنج دقیقه خاموش میکنم بعد اوون لحظه. خاسنی داع کنی قشنگ قشنگ قاطیش کن بعدداغ

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

وقتی دم‌ می‌خوام بدم روغن میریزم خوب نرم بشه هم خوب دم بکشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فر داری؟ بذاریش تو فر گرم همونجور تازه میمونه 

من برا خودمون روغن نمیریزم ولی مهمان باشه بعد خاموش کردن روغن میدم و هم میزنم میذارم تو فر بمونه داغ و تازه نگه میداره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

من همون موقع ک میخام دم کنم داغ میکنم میریزم رو برنج

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بعد روغن رو داغ میکنی همون اول میریزی بعد میزاری دم بکشه یعنی؟یا همینجوری روغن میریزی

اره دیگه روغن ی کم گرم کنی تو ی ماهیتابه کوچیک بعد با کفگیر میگیرم قشنگ رو همه برنج میریزم ولی نه زیاد روم درحد کم بستگی به دیگ داره زیاد روغن بریزی چرب میشه دل ادمو میزنه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بعد روغن رو داغ میکنی همون اول میریزی بعد میزاری دم بکشه یعنی؟یا همینجوری روغن میریزی

برنجتوهمچنین دم کن که بخواهی ببری سرسفره 

بعدهم برنج زیرش کم باشه همون یک ساعت طول میکشه دم بکشه

زیربرنج راخاموش کنی سرشوبرنداری تخ دیگت با بخار نرم میشه وبد 

سرشو برداری غذات سردمیشه 

مالحظه اخر روغن میریزیم درحد چندثانیه بمونه بعد غذا رامی کشیم 

زود روغن بربزی همه میره ته قابلمه وبرنج بدون روغن میشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶