2777
2789
عنوان

که چی اخرش

131 بازدید | 13 پست

هرروز صبح بلند شیم بریمرسرکار یا دانشگاه یا مدرسه بعد غذا بخوریم بعد چندبار بریم در طول روز دستشویی بعدم دوباره بخوابیم بلند شیم و باز هرروز همون کارای تکراری همینطور هی ادامه بدیم

که چیییی؟؟؟ 

اخرش چی؟

چقدر باید ادمای تکراری سمی روزای تکراری سمی درسای تکراری سمی رفتارهای تکراری و.. سمی رو تحمل کنیم؟

اون دنیا چی؟ اصن حتی اون دنیارم درک نمیکنم تا اخر عمر همینطوری تو بهشت باشی یا جهنم!! خب که چی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سفر کنکلاس هنری برواینا انگیزه و رنگ و رو میدن به زندگی

تا حالا شاغل بودی؟

وقتی بعد ۱۱ ساعت بیرون بودن از خونه برمیگردی توان سفر و کلاس هنری رفتن نداری

فقط میتونی بمیری

من اسی رو میفهمم کاملا

اخه اخر هدفامم میگم که چی؟اصن لذت ببرم که چی بشه؟ تازه بخاطر یذره لذت باید خودمو پاره کنم

ببین هرکی یه جوری داره میگذرونه.. یا شما از اونایی که تا به دنیا اومدی همه چی در اختیارت بوده واسه همین تلاشی نکردی یا اونقد تلاش کردی که خسته شدی.. فقط میخوای یه جوری خودتو قانع کنی که هیچکاریم نکنی میگذره.. 

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋

سلام

دنبال جواب سوالتون تو دو‌خط آخر بگردید خواهر

تو اینکه چرا داریم زندگی میکنیم

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

تا حالا شاغل بودی؟وقتی بعد ۱۱ ساعت بیرون بودن از خونه برمیگردی توان سفر و کلاس هنری رفتن نداریفقط می ...

بله شاغلم و متوجه ام...انقدر درگیرم که الان 1 ساله اقدامم و باردار نمیشم...چون از فرط خستگی حتی یه رابطه خوب و منظم و درستم نمیتونم داشته باشم

اما خب دیگه بحث روحیس...بالاخره باید یه تایمی رو ازاد کنیم واسه روحمون