مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 عنوان درس 159 بازدید | 14 پست سلام.من ۲۷ سالمه.فوق دیپلم کامپیوتر دارم.میخوام دوباره درس بخونم ولی یه رشته ای که آینده برام داشته باشه.بنظرتون چه رشته ای خوبه؟؟که بتونم سر کار برم با این سن کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa 1396/10/19 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرحسین۰۰ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1349 بنظرم حسابدارییا تدریس زبان پســ👦ــرم (خدایا اگه به من گیر دادن اینجا چیکار میکنی کچلشون کن😞)
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27234 الان میان میگن درسو ول کن برویه حرفه یاد بگیر چه حرفه ای؟ارایشگری. ناخن کار 😒😒 من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27234 ولی اگه بری تعمیرات موبایل یاد بگیری ، با توجه به رشتتم خیلی درامدش بهتره. من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 الان میان میگن درسو ول کن برویه حرفه یاد بگیر چه حرفه ای؟ ارایشگری. ناخن کار 😒😒 کارای هنری انجام میدم ولی دوست دارم درس بخونم کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27234 کارای هنری انجام میدم ولی دوست دارم درس بخونم پس همون کامپیوترو بخون. حسابداری هم خوبه. من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
rahamjooon عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 2073 الان میان میگن درسو ول کن برویه حرفه یاد بگیر چه حرفه ای؟ ارایشگری. ناخن کار 😒😒 😂😂😂😂😂😂😂میزنی تو هدف باردار نیستم یه پسمل خوشگل دارم فقط دلم میخاد یه دخمل ناناز داشته باشم برام دعا میکنی 🤗
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 تغییر رشته بدم دوباره باید از اول شروع کنم یا درسای عمومی تطبیق میدن؟ کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
شیطونکی عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 27234 😂😂😂😂😂😂😂میزنی تو هدف 😁😁والا من اونقدر بی حوصلم که شما حرف بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
مهسا_مامان(سید_اهورا) مدیر استارتر عضویت: 1391/11/11 تعداد پست: 3563 حرفه داشتن خیلی خوبه ولی برا کسی مثه من کافی نیست من همیشه درس هدف اصلیم بوده الان خیلی احساس ضعف میکنم😥😥 کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
iceheel عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 221 از اخرچیکارکردی عزیزم؟چی رفتی ؟منم دیپلم کاردانش گرفتم ولی با رضایت خودم نرفتم بیست ویک سالمهالان میخوام ادامه بدمبنظرت چیکارکنم؟چی بخونم؟
مینی31 عضویت: 1387/06/19 تعداد پست: 4321 کارای هنری انجام میدم ولی دوست دارم درس بخونم عزیزم دوست داشتی بیا تو کانال کنکوری های ما توی امضام هست خدایا،مرا آن ده که آن به