2777
2789
عنوان

همسایه فضول

729 بازدید | 55 پست

بچه ها یه همسایه داریم فضول و حسود تو یکی از تاپیک هام حرف زدم در. موردش استوری هامو چک میکنه برای مامانم هم همین طور چیکار کنم بلاگ کنمش 🤣؟ولی من پیگیر نیستم یه دفعه اومد تو ذهنم میخواستم بیو بزارم از اونجایی که چشاش شوره میترسم یه بار داداشمم بلاکش کرد به مامانم گفت میترسم بلاک کنم بیاد خونمون این قضیه اش مفصله خلاصه بگم هر شب میومد خونمون و سیگار می‌کشید و شام می‌خورد و فضولی میکرد و گاهن دعوا مینداخت و...بچه اش هم می‌ورد گاهی و تیکه مینداخت و یبار هم غیر مستقیم گفت یتیم بهم و......

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یعنی تا این حد با همسایه اتون رفت امد دارید ؟!؟ 

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

نه اون میومد بدون خبر نمیشد در و باز نکنیم

اگر واتساپ و اینا منظورته ک شماره اش سیو نکن 

برا اینستاهم انفالوش کن و ایدی پیجتو عوض کن 

❌نر بی شرف خواهر...مادر..... درخواست ارسال نکن❌ هرچی مودبانه نوشتم درخواست ارسال نکنید فایده نداشت دیگه اینجور نوشتم حداقل غیرت نداشتشون رو یکم بیدار کنم وگرنه کاربر مودبی ام

چه لزومی داره با همسایه رفت و آمد داشته باشی..تعجبم که شماره همدیگه رو هم داررید

نمیدونم سر چی شماره دادیم یادم نمیاد ولی برق هامو ن رفته بود کلا ما شماره ی همسایه ها رو داریم برق بره یا چیزی شه اطلاع بدیم یا ...در این مورد 

نمیدونم سر چی شماره دادیم یادم نمیاد ولی برق هامو ن رفته بود کلا ما شماره ی همسایه ها رو داریم برق ب ...

جالبه برام ..من شماره خواهر شوهرامم ندارم چه برسه به همسایه..

سعی کن یواش یواش ازشون دوری کنی