2777
2789
عنوان

همسایه فضول

690 بازدید | 55 پست

بچه ها یه همسایه داریم فضول و حسود تو یکی از تاپیک هام حرف زدم در. موردش استوری هامو چک میکنه برای مامانم هم همین طور چیکار کنم بلاگ کنمش 🤣؟ولی من پیگیر نیستم یه دفعه اومد تو ذهنم میخواستم بیو بزارم از اونجایی که چشاش شوره میترسم یه بار داداشمم بلاکش کرد به مامانم گفت میترسم بلاک کنم بیاد خونمون این قضیه اش مفصله خلاصه بگم هر شب میومد خونمون و سیگار می‌کشید و شام می‌خورد و فضولی میکرد و گاهن دعوا مینداخت و...بچه اش هم می‌ورد گاهی و تیکه مینداخت و یبار هم غیر مستقیم گفت یتیم بهم و......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه لزومی داره با همسایه رفت و آمد داشته باشی..تعجبم که شماره همدیگه رو هم داررید

نمیدونم سر چی شماره دادیم یادم نمیاد ولی برق هامو ن رفته بود کلا ما شماره ی همسایه ها رو داریم برق بره یا چیزی شه اطلاع بدیم یا ...در این مورد 

نمیدونم سر چی شماره دادیم یادم نمیاد ولی برق هامو ن رفته بود کلا ما شماره ی همسایه ها رو داریم برق ب ...

جالبه برام ..من شماره خواهر شوهرامم ندارم چه برسه به همسایه..

سعی کن یواش یواش ازشون دوری کنی