2789
من خالم تا ۹ بارداریش روزی ی پاکت کشید الان دخترش بدنیا اومد سالم سالم عقیدش این بود پس بند ناف کارش ...

😂😂😂

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلییی می‌کشیدم الان می‌خوام کمش کنم بچم ده سالشه و خب بله می‌دونه کلا براش عادیه چون تو خانواده خیل ...

منم ذخترام ۱۳ و ۶ هستن 

یکساله فهمیدن 

و خدایی که به شدت کافیست 

راست میگه😁

بوی سیگار رو چطور از بین میبرید؟از لباس یا مو؟

من از بوی سیگار بیزارم شوهرم میکشه

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
آره بازدار شدم

به اعصابت مسلط باش چون عصبی بودن تو بارداری از سیگار هم بدتره گویا نی نی بد اخلاق میشه روش تاثیر بد داره غصه نخور گریه نکن بی اعصاب بازی هم در نیار نترس و سیگار کم بکش اگه بتونی با آرامش ترک کنی خیلی خوب میشه برای شیردهی میگم 

زندگی پر از سورپرایزه

چه دیر فهمیدن بچه من از اول خب میدید تو جمع ها و براش عادی شده الان خودش میگه من اصلا نمی‌کشم منم می ...

دختره ؟

من کم می‌کشیدم 

فقط وقتی نبودن یا حواسشون نبود 

و چون باباشون میکشه فکر میکردن بوی توانست

پارسال یهو دخترم نصف شب بیدار شد دید دستم 

و خدایی که به شدت کافیست 

من قبلاً روزی ۱۵ تا می‌کشیدم الان رسوندم به ۷ تا ۸ تا همینطور می‌خوام کمش کنم برسه به صفر انشالله

ایشالا 

چی می‌کشی؟

چرا تو که ترک کرده بودی بعد شیردهی شروع کردی خب 🥲

شوهرت چیزی نمیگه؟

و خدایی که به شدت کافیست 

به اعصابت مسلط باش چون عصبی بودن تو بارداری از سیگار هم بدتره گویا نی نی بد اخلاق میشه روش تاثیر بد ...

مرسی عزیزم 

دقیقاً همینه نمی‌کشم بداخلاق میشم 

و خدایی که به شدت کافیست