2777
2789
عنوان

ازدواج مجازی

7249 بازدید | 45 پست

سلام دوستان 

کسی تا به حال بین اطرافیان دیده که مجازی ازدواج صورت گرفته باشه؟ یا بین شما کسی هست که مجازی آشنا شده باشن و ازدواج صورت گرفته باشه. 

خوشحال میشم از تجربیاتتون بگید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره دیدم. ولی جزییات رو نمیگن.

الانم خوبن اما یه در هزار اینطور میشه

با خیلیا باید بگردی تا دستت بیاد طرفت هم قطعا یا خیلیا گشته و نهایتا شانس بیارن همو پیدا کنن

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

ما تقریبا مجازی بود اشناییمون،الان نامزدیم و راضی ام،اما شناخت مجازی بدرد نمیخوره،مجازی ام اگه اشتا شدی باید طوفو تو دنیای واقعی بشناسی و باهاش در ارتباط باشی

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
برادرم و خانومش مجازى اشنا شدن با مسافت 1500 کيلومتر خداروشکر همه چى عاليه.

خونواده ها اصلا با این فاصله مشکل نداشتن مخصوصا خونواده دختر؟

بعد فرهنگ و سطح مالی و ... تون بهم میخورد؟

خونواده ها اصلا با این فاصله مشکل نداشتن مخصوصا خونواده دختر؟ بعد فرهنگ و سطح مالی و ... تون بهم می ...

چون همو دوست داشتن قبول کرديم. اوضاع مالى ما بالاتره اونا تقريبا متوسط به پايين. ولى خانواده مومن و اروم و ابرودارين. دخترهاز اول عقد  اومده خونه مامانم عين دختر براى مامانم

خدايا عشق تو برام کافيه منو ببخش!