2777
2789
بله درسته بدون مدرک که حکمی صادر نمیشهطرف یا چک دارهیا سفته یا دست نوشته یا شاهد معتبر

فقط رفته یه امضا زده حکم دادگاه هم ماه پیش بود تا الان ازش خبری نشده آخه اونموقع قاضی گفته بود نیاری حکم جلبتو میدم برا همین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر نکنم بدن ولی اگه پیش قاضی اعتراف کردی خودش سند میشهبولی بفکر پرداخت بدهی باشید کم کم بدید

میدونی چیه میایم اون بدهی رو جمع کنیم نمیشه اصلا نمیدونم من اینجوری احساس میکنم یا واقعا اینجوریه اصلا پولش جور نمیشه سر اون کلی بدهی دادیم ولی اصلا به ابن که میرسه جمع نمیشه

ینی چی من متوجه نشدم؟

یکی رفته زیر یه کاغذ که توش بدهی بود رو امضا کرده طرف شکایت کرد وقت دادن به ۱۰ بهمن ماه حالا نشد که اون پول تا الان جور بشه تا الان هم طلبکار نه زنگ زده نه چیزی نمیدونم پیگیری یا نه قاضی گفت ندی حکم جلب میدم 

خیلی از جاها هم پرسیدم میگن اگه چک بود اره ولی چک نیست نمیدن برا همین موندم 

یکی رفته زیر یه کاغذ که توش بدهی بود رو امضا کرده طرف شکایت کرد وقت دادن به ۱۰ بهمن ماه حالا نشد که ...

ربطی به چک نداره شما پشت پاکت سیگار بنویسی بدهکارم و امضا کنی تمومه

خودش سند هست و قابل پیگیری

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

ربطی به چک نداره شما پشت پاکت سیگار بنویسی بدهکارم و امضا کنی تمومهخودش سند هست و قابل پیگیری

خب برا منم سواله که آیا اون قاضی حکم جلب داده طلبکار چرا نمیاد بگیره یا نداده چه دلیلی داشته تا الان صبر کردن

خب برا منم سواله که آیا اون قاضی حکم جلب داده طلبکار چرا نمیاد بگیره یا نداده چه دلیلی داشته تا الان ...

ولی خوب جلبم بده به این سادگی نیست بره زندان

دادگاها الان همش صلحه

نگران نباش چیزی نمیشه

۱۰بار وقت میگیری 

جلبم صادر بشه چیز خاصی نیست

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

خب برا منم سواله که آیا اون قاضی حکم جلب داده طلبکار چرا نمیاد بگیره یا نداده چه دلیلی داشته تا الان ...

مبلغ چقده؟

ولی خوب جلبم بده به این سادگی نیست بره زنداندادگاها الان همش صلحهنگران نباش چیزی نمیشه۱۰بار وقت میگی ...

طرف فقط چند دفعه زنگ زد بعد اون دیگه زنگ نمیزنه خیلی استرس دارم وقعا

طرف فقط چند دفعه زنگ زد بعد اون دیگه زنگ نمیزنه خیلی استرس دارم وقعا

خو برو از منشی دادگاه بپرس

ممکنه وکیل داشته باشه

برا چی زنگ بزنه؟