2777
2789
عنوان

بقایای سقط

776 بازدید | 89 پست

سلام کسی تجربه داره ؟من جمعه سقط کردم ،یکشنبه ۸ سی سی بقایا داشتم ،قرص هم دکتر بم داده میخورم ،چه راهکاری دارین که بقایا دفع شه؟هنوزم خیلی خون ریزی دارم و دفع لخته نمیدونم چکار کنم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیمارستان رفتم بدسقط شد البتع ازمن کیسه خالی پوچی ک 22میل بود تو پنج هفتع مونده بود.تو نه هفته سقط کردم بیستم اون ماه.ده روز خون ریزی داشتم پاک شدم.هنوز سونو ندادم.بنظرم بیمارستان خیلی بهتر قرصاشون قوی رحم کامل تخلیه میشه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

من چندباردکتر شخصی رفتم دوبارم حتی سایتوتک مصرف کردم بیفایده قرص متیل مصرف کردم بیفایده.رفتم بیمارستان یا یه زیر زبونی دوتا واژنی سقط شد

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.
من بیمارستان رفتم بدسقط شد البتع ازمن کیسه خالی پوچی ک 22میل بود تو پنج هفتع مونده بود.تو نه هفته سق ...

من دو بار قرص گذاشتم سقط نشد اصلا ،رفتم عطاری بهم دارو داد خوردم بعد پنج روز سقط شد دیگه رفتم بیمارستان، ولی هنوزم بقایا دارم

عزیزم من دو هفتس سقط کردم هنوز درگیر بقایا و ضخامت دیواره رحم اینام ینی دهنم سرویس شده واقعا خیلی سق ...

والا خسته شدم از خون ریزی و دفع لخته همش میگم لابد دیگه تموم شد ولی بازم ادامه داره

من دو بار قرص گذاشتم سقط نشد اصلا ،رفتم عطاری بهم دارو داد خوردم بعد پنج روز سقط شد دیگه رفتم بیمارس ...

بقایا تامیتونی گرمی بخور که جذب رحمت نشه.میتونی تا یک هفته هرشب دوتا قرص اچ دی بخوری بد قطع کنی.عروس پشت پرده.گلگاو زبون.زنحبیل دارچین عرق بومادران.اویشن.پونه‌اینا گرمین دم کن بخور تحرک کن.والامن هنوز سنو نرفتم ببینم بقایا دارم.ولی همون روز بیمارستان ده تایی بیشتز لخته بزرگ بزرگ ازم دفعه شد.توخونه هم بد ترخیص طی اون ده روز باز چندتایی داشتم دیگ پاک شدم.شما باز خون ریزی داریت؟

عزیزم من دو هفتس سقط کردم هنوز درگیر بقایا و ضخامت دیواره رحم اینام ینی دهنم سرویس شده واقعا خیلی سق ...

چرا؟هنوز خون ریزی داری؟

بقایا تامیتونی گرمی بخور که جذب رحمت نشه.میتونی تا یک هفته هرشب دوتا قرص اچ دی بخوری بد قطع کنی.عروس ...

عزیزم تو خونه ک اومدی اون لخته های خون ک ازت دفع شد مث تکه های جگر بود بعد چن روز تموم شدن من از امروز اینطوری شدم ؟

بقایا تامیتونی گرمی بخور که جذب رحمت نشه.میتونی تا یک هفته هرشب دوتا قرص اچ دی بخوری بد قطع کنی.عروس ...

من هنوزم خون ریزی دارم ، دفع لخته کوچیک کوچیک دارم ، هر دفعه که یه لخته دفع میشه کلی خون ازم میره ، میترسم گرمیجات بخورم میگم نکنه خون ریزیم رو خیلی زیاد کنه حالم بد شه،دکتر گف خون زیرین اگه زیاد شد بدون معطلی میای بیمارستان خطرناکه