با یه سری شرایط و حقوقی که بعد از ازدواج از دست میدادم
و تعهد سواد اموزی به ده کودک محروم از تحصیل که داریم با هم انجام میدیم
برای من این مناسب ترین مهریه بود
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چه شرایطی برگشت ؟ اون کار کمک به محرومین خیلی زیباست امیدوارم موفق باشید
ممنونم
حق طلاق و مسکن و تنصیف و خروج از کشور
یک سوم ارث
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
آها شما در ازای مهریه همه رو گرفتین تقریبا، آقا داماد حسابی سخاوت کرده. ببخشید حق مسکن یعنی چی؟
من و ایشون جفتمون منطقی فکر کردیم
در حقیقت ایشون سخاوت نکردن حقوق قانونی منو دادن بعنوان یک انسان
حق مسکن یعنی خونه و شهری که مورد تایید منم باشه سکونت میکنیم
بله البته که شما درست میگین من قصد جسارت نداشتم. و خیلی خوبه باهم توافق کردین و منطق هر دوی شما این ...
ممنونم