2821
2789
عنوان

جراحی دیسک کمر

843 بازدید | 40 پست

خانما من تا چند روز دیگه باید جراحی شم میشه بگین تا چند روز درد دارم و کی قشنگ سرپا میشم

و یه سوالی که خیلی بابتش ناراحتم اینه که ایا بعد عمل کمر بارداری راحتی خواهم داشت🥲

الهیی 😔خواهر منم دیسک کمر شدید داره میترسیم کارش به عمل بیفته 😭برات دعا میکنم سالم برگردی از اتاق عمل

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دیسک مهره چهار و پنجم پاره شده

الهیی به حق امام حسین خوب بشی😭😭😭😭😭

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

الهیی 😔خواهر منم دیسک کمر شدید داره میترسیم کارش به عمل بیفته 😭برات دعا میکنم سالم برگردی از اتاق ...

ایشالا که زود زودی خوب شه البته که ادم دیسک کمر میگیره کلمه خوب شدن معنایی نداره اما ایشالا با رعایت بدتر نشه که خدایی نکرده کارشون به عمل بکشه 

قربون شما برم متشکرم

ایشالا که زود زودی خوب شه البته که ادم دیسک کمر میگیره کلمه خوب شدن معنایی نداره اما ایشالا با رعایت ...

اسمت چیه اجی 

من بیرون زدگیه، ممکنه کارم به عمل بکشه؟

همسرم بیرون زدگی داره دکتر گفته فعلا نیازی نیست کمربند نوشت براش با دارو و فیزیوتراپی گفته اگه رعایت نکنی ممکنه اما فعلا نه 

همسرم بیرون زدگی داره دکتر گفته فعلا نیازی نیست کمربند نوشت براش با دارو و فیزیوتراپی گفته اگه رعایت ...

برای منم گفت فعلا مدارا کن

مادر من چند سال پیش عمل کرد حالش خوبه خداروشکر

دلم برای تو تنگ میشود گاهی و عشق آبی کمرنگ میشود گاهی...