2777
2789
عنوان

چکار کنم برگرده

142 بازدید | 14 پست

سلام .دوستان من یه نفر و دوسدارم ۶ ماه پیش یه مدت باهاش بودم واون منو رهاکرد و رفت ..بعد کات دوبار اون به بهانه های مختلف سعی کرد باهام تماس بگیره اما هیچ جولبی ندادم حتا پیام هاشم جواب ندادم..حالا بعد مدتها دلم براش تنگه ،امروز با شماره دومم  بهش زنگ زدم جواب نداد پیام دادم به بهانه کاری خیلی رسمی خودمو معرفی کردم خانم فلانی هستم و برا حل مشکل کارم تماس گرفتم ..  ، پیامو جواب داد نوشته به به خانم  فلان آفتاب از غرب طلوع کرده احتمالا...بعدش پیام های کاریمو فقط با یه پیام کلی و کوتاه جواب داد و بقیه شو جواب نداد... 

بنظرتون چکار کنم دوباره بتونم وارد رابطه باهاش بشم ،؟ خیلی برام مهمه بخاطرش چند تا  کیس دیگه رو رد  کردن تا امروز...

ممنون میشم راهنماییم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تنهایی رفتی سراغش؟

نه مدتهاست تو فکرشم اما چون اخر رابطه مو اون کات کرد و رفت بعد کات اون چندباری که برا منت کشی پا پیش گذاشت نتونستم باخودم کنار بیام و نبخشیدم اما همیشه قلبا دوسش دارم

اگه نیومد چی

نیاد. همونجور که الان کنار اومدی بعدم کنار میای. خدا یسری آدم ها از زندگیت دور میکنه تا یه سری بلا ها ازت دور بشه حکمتش الان نمیدونی ولی بعد میبینی چقدر خوب بوده. بسپر بخدا. همه چیز رسمیش خوبه. خودتو وقف این رابطه های تو خالی نکن تو ارزش بیشتر از این حرفاس

نیاد. همونجور که الان کنار اومدی بعدم کنار میای. خدا یسری آدم ها از زندگیت دور میکنه تا یه سری بلا ه ...

رابطمون جدی و برا ازدواج بود خیلی عاطفی و احساسی بودیم