2777
2789

اونایی که تازه عقد کردن خانواده داماد برای عیدی اول چی آوردن واستون؟؟

و اینه خانواده عروس باید چیزی ببره برا داماد یا فقط خانواده داماد باید برا تازه عروس چیز میز بیاره

الان دیگه شرایط اقتصادی طوری نیست همه یکسان ببرن. هرکس با توجه به وسع خودش میبره.

طرف ما عید یه تیکه طلا میارن.با لباس و شیرینی و آجیل و میوه.تزیین میکنن اینارو سفره هفت سین میچینن.

خانواده دختر هم واسه پسر لباسی چیزی میخرن تو عید.

البته قبلش واسه پسر کلی لباس و کاپشن و سشوار و ماشین اصلاح کفش و کت شلوار و ساعت و هرچی لازمه ایناااارو میخرن تا عروسی

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده داماد چند دست لباس میبرن از سر تا پا با کلی خوراکی

خانواده عروسم باید برای داماد لباس بخرن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

خانواده داماد چند دست لباس میبرن از سر تا پا با کلی خوراکیخانواده عروسم باید برای داماد لباس بخرن

آها ممنون عزیزم

یه سوال دیگه اینکه خانواده داماد مرغ با لباس و شیرینی بیارن کافیه؟تو این اوضاع گرونی و اقتصاد

آها ممنون عزیزمیه سوال دیگه اینکه خانواده داماد مرغ با لباس و شیرینی بیارن کافیه؟تو این اوضاع گرونی ...

والا طرف ما کمه

حداقل مرغ و ماهی و برنج و کیک و آجیل و میوه هر چند با مقدار کم بیارن

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.