2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زودپز آلماني يا كره اي بگير مال من دوقلوي كره اي هست البته ٦ سال پيش گرفتم  عاليه اون موقع گرفتم ٣ مليون نميدونم ماركش چيه.  ايراني ميراني نگير 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
زودپز آلماني يا كره اي بگير مال من دوقلوي كره اي هست البته ٦ سال پيش گرفتم عاليه اون موقع گرفتم ٣ م ...

آخه میگن خارجی ها فیکن.و اصل نیست.موندم چی بگیرم یعنی پارس استیل خوب نیست.ایرانیه؟

آخه میگن خارجی ها فیکن.و اصل نیست.موندم چی بگیرم یعنی پارس استیل خوب نیست.ایرانیه؟

درسته من اون موقع اصل گرفتم ولي الانم پول خوب بدي اصل پيدا ميشه. پارس استيل ايرانيه ديگه. دقت كن به اينكه درش خيلي راحت باز و بسته بشه خيلي نرم و راحت از اون سختا نباشه.  پارس استيلم تحقيق كن اگر خوبه و نميتركه و غذارو سياه نميكه بگير 

درسته من اون موقع اصل گرفتم ولي الانم پول خوب بدي اصل پيدا ميشه. پارس استيل ايرانيه ديگه. دقت كن به ...

مدل شف خیلی تعریف کردن...درشم کلیپسی هست نمیدونم خوبه یانه...تو دیجی کالا و نی نی سایت خیلی میگن خوبه

موندم

مدل شف خیلی تعریف کردن...درشم کلیپسی هست نمیدونم خوبه یانه...تو دیجی کالا و نی نی سایت خیلی میگن خوب ...

خودت توي مغازه درشو امتحان كن باز و بسته كن اگر راحت بودي باهاش بخر اگر خوب و نرم جا نره دردسره