2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فراوون 

من قطع رابطه میکنم 

ولی یه دوستی داشتم یه مدت که خیلی اذیتم کرد سعی کردم که باهاش مهربون تر بشم سر به سرش نذارم دیدم بدتر شد انگار حس ترحم بهش دست میداد منم دیوانه شدم چون مجبور بودم تو دانشگاه ببینمش دهنشو سرویس کردم از موفقیتام و اون چیزایی که حرص میخورد هزار برابر میگفتم اتیشش میزدم

من فراوون من قطع رابطه میکنم ولی یه دوستی داشتم یه مدت که خیلی اذیتم کرد سعی کردم که باهاش مهربون تر ...

هر چقدر کوتاه بیای بدتره من اینو به کرات تجربه کردم واقعا حصله جنگیدن هم ندارم خدایا یا اینجور ادما رو از زمین بردار یا شفاشون بده چون ازار گریشون دست خودشون نیست یه بیماری روانیه

هر چقدر کوتاه بیای بدتره من اینو به کرات تجربه کردم واقعا حصله جنگیدن هم ندارم خدایا یا اینجور ادما ...

ببین من هر کی مشکل داشت سریع قطع رابطه میکردم از شانس بدم یه عروس داریم شده ایینه دقم یعنی هر چی مشکل دیگران داشتن این همرو یه جا داره 

هر چی هم تذکر میدی با خوش رفتاری بدرفتاری بازم گند میزنه به اعصابم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز