2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال هم ما فکرمیکردیم با هم رقیب هستیم

چه اونی که ٥٠ میلیون خرج کرد برا کنکور چه اونی که هیچی خرج نکرد

کنکور دادیم جاتون خالی 

الان همه دانشگاه آزادیم

یادش بخیر شهریور ماه همشون استوری گذاشتن چه حس خوبیه چیزی که میخوای قبول بشی و... بعدش تو راهرو های دانشگاه آزاد رویت شدن 

حتی خرخونامون

البته اینو بگم دانشگاه آزاد اصلا دانشگاه بدی نیست بار علمیش هم خیلی بالاست ولی همون اندازه هم باید پول بدی

اصلا آب بخوری باید پول بدی

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

ترسوندی منو

خواستن توانسته

اصلا دست کم نگیر

از هر فرصت به خوبی استفاده کن برای درس خوندن 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

خواستن توانستهاصلا دست کم نگیراز هر فرصت به خوبی استفاده کن برای درس خوندن

تو میگی خرخوناتون هم دانشگاه دولتی نیاوردن آخه 

حس میکنم تقلب میشه تو کنکور 

از فک کردن به اشتباهات گذشته دست بردار و به تلاش ادامه بده
تو میگی خرخوناتون هم دانشگاه دولتی نیاوردن آخه حس میکنم تقلب میشه تو کنکور

شایدم اوردن ولی نه رشته ای که میخواستن

نه تقلب نمیشه ما که ندیدیم

فقط رقابت با سهمیه داراست که تعدادشون کم هم نیست(سهمیه فقط شامل خانواده جانبازان و شهدا نمیشه الان واسه افتخار و چیز کوچیک سهمیه بالا درنظر میگیرن)