2777
2789

غذا نه اصلا

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غذا فریز نمیکنم چون کهنه میشه و طعم اولیه رو نداره 

مرغ و گوشت و سبزی و هویج و این چیزا 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

فقط سبزی گوشت مرغ ماهی 🫤چند بسته ام بستنیو پنیر پیتزا دارم غذا طعم یخچال میگیره که

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

سبزی آش و پلو و خورش 

گوشت و مرغ 

فلفل دلمه ای و هویج و ذرت 

نخود فرنگی 

بعضی وقتا خیلی کم پیش میاد خورش زیاد درست کنم میذارم فریزر یکی دو روز بعد برنج میذارم با همون خورش نمی‌ذارم زیاد فریز بمونه 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

غذا به هیچ وجه چون دوست نداریم غذای مونده.....فقط انواع سبزی آش و کو کو پلو .قرمه. کرفس.لوبیا سبز.باقالی. فلفل دلمه ریز شده . نخود و لوبیا پخته برای آش. گوشت آبگوشتی و خورشتی و چرخکرده و مرغ و جوجه ای 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم